Jaguar E-Pace Pålidelighed

Jaguar Motors er et luksusbilmærke, der er kendt for at fremstille luksus- og sportsvogne. Jaguar E-pace er en subkompakt luksus crossover SUV med for- eller firehjulstræk, der er fremstillet af Jaguar Land Rover. Den blev først officielt afsløret i 2017 som den 2. Jaguar SUV.

Oversigt

Den 5-dørs SUV er en fornøjelig køretur med et førsteklasses interiør af høj klasse. Den giver dog stadig ikke ekstra plads og er heller ikke brændstofeffektiv som nogle andre subkompakte luksus-SUV’er er. Jaguar E-Pace fås i forskellige motorvarianter med en 1,5-liters Ingenium AJ150 I4-motor og en 2,0-liters Ingenium Aj200 I4-motor. SUV’en accelererer fra 0 til 60 mph på kun 6,1 sekunder.

Pålidelighed

Hvad angår pålidelighed, er E-pace ikke engang gennemsnitlig. Det er den mindst pålidelige SUV-familie blandt alle mærkets SUV’er og ligger på en 21. plads ud af 31 producenter, hvilket er ret skuffende. Pålideligheden af ethvert køretøj afhænger af forskellige faktorer, herunder dets sikkerhedsfunktioner, vedligeholdelses- og reparationsomkostninger og gensalgsværdi.

Sikkerhed

På trods af at Jaguar E-Pace er lavt rangeret med hensyn til pålidelighedsklassificering, formår Jaguar E-Pace stadig at score godt med hensyn til sikkerhedsklassificering. SUV’en får ikke den højeste score i sin klasse i nogen af kategorierne, men den samlede gennemsnitlige score var ganske imponerende. Ifølge Euro NCAP lykkedes det E-Pace at opnå en 5-stjernet bedømmelse.

Afskrivningsgrad

Afskrivningssatserne er også ret væsentlige, når man afgør pålideligheden af et køretøj. Afskrivningssatserne for Jaguar E-Pace er ret høje, hvilket betyder, at den vil have en lav gensalgsværdi. Ifølge en anslået sats vil E-Pace blive afskrevet med omkring 54 % på 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for luksusbiler er normalt forudsagt at være høje ligesom deres prisskilte. De anslåede vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for en Jaguar E-Pace anslås at ligge på mellem ca. 100 $ og 4534 $ i de første 5 år efter købet.

FAQ

Er Jaguar E-Pace en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar E-Pace er en bil med firehjulstræk.

  Cadillac CTS-V Pålidelighed

Hvor mange sæder er der i E-Pace?

Jaguar E-Pace er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Jaguar E-Pace, og har den en turbo?

Jaguar E-Pace har 246 hestekræfter og et drejningsmoment på 269 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Jaguar E-Pace har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Jaguar E-Pace problemer?

E-Pace er et relativt nyt køretøj. Der er dog blevet rapporteret nogle få problemer med den. Det drejer sig bl.a. om fejl ved panelpasning og maling og AdBlue-væske, der løber ud fra slanger og påfyldningsdæksler. Luftudluftningsrør, der gnider mod motorkomponenter. Knækkende baghjulsaffjedring. Der er også fejl i infotainmentsystemet.

Hvad er forskellen mellem E-Pace og F-Pace?

Interiøret i E-Pace er inspireret af F-Type. Det har et omkranset instrumentbræt og intuitive betjeningselementer samt 10 tommer touchscreen-infotainment. Designmæssigt minder F-Pace-interiøret mere om XE eller XF. Begge er dejlige og kan blot være et spørgsmål om personlige præferencer.

Hvilken er bedre Evoque eller E-Pace?

Denne motor er designet til at øge hastigheden og kraften til hårdt terræn og forhindringer. Jaguar E-PACE er et bedre valg, hvis du er mere optaget af acceleration og fart på vejen.

Hvilken er bedre Audi Q3 eller Jaguar E-Pace?

MotorTrend valgte i sidste ende Audi Q3 på grund af dens overlegne interiør. E-Pace og Q3 har lignende fejl. Begge SUV’er byder på ukomfortable kørsler, og begge har masser af plastik indeni.

Er Jaguars mere pålidelige end Range Rover?

Den seneste J.D. Power-undersøgelse om pålidelighed placerede Jaguar på tredjepladsen, mens Land Rover lå sidst med 244 problemer pr. 100 køretøjer (PP100). Det er betydeligt mere end branchens gennemsnit på 121 PP100.

  Buick Regal Pålidelighed

Har Jaguar E-Pace Android Auto?

Alle Jaguar-modeller fra 2022 er kompatible med smartphones, så du behøver ikke at bekymre dig om opdatering. 2022 Jaguar F-PACE- Standard Apple CarPlay(r), og Android Auto ™. 2022 Jaguar E-PACE- Standard Apple CarPlay, og Android Auto ™.

Har E-Pace CarPlay?

Ja, alle Jaguar-modeller er standard med CarPlay, som giver føreren adgang til musik, podcasts, lydbøger, navigation og andre apps via bilens skærm.

Har E-Pace et navigationssystem?

Ja, Jaguar E-PACE er udstyret med en valgfri 11,4″ touchscreen-skærm med navigationssystem, der omfatter stemmegenkendelse, tekst til tale og Bluetooth-tilslutning.

Kan jeg opgradere mit Jaguar-infotainmentsystem?

Dit infotainmentsystem i bilen kan give dig mulighed for at opdatere din Jaguar-bil. Du kan opdatere dit Jaguar-køretøj med de nyeste funktioner og for at sikre maksimal stabilitet. Du kan blot vælge dato og klokkeslæt for at opdatere dit køretøj for ældre modeller, når du er blevet advaret.

Har E-Pace Jaguar sædevarme?

E-Pace har plads til op til fem personer. Den leveres som standard med læderindtræk, eljusterbare, opvarmede forsæder med el-indstillingsmuligheder. Du kan opgradere til opvarmede bagsæder og læderindtræk.

Er Jaguar E-Pace en 4×4?

Jaguar har udstyret de fleste E-Pace-modeller med firehjulstræk og en automatisk gearkasse, men du kan også få forhjulstræk og en ‘box, hvis du vælger D165-dieselmotoren.

Er Jaguar E-Pace det værd?

Selv om Jaguar E-Pace 2022 kan være en fornøjelse at køre og har et godt interiør, er den ikke lige så rummelig eller brændstoføkonomisk som andre subkompakte luksus-SUV’er. Alt i alt vil vi sige, at den er det værd!

Er Jaguar F-pace komfortabel?

Ja, E-Pace tilbyder en jævn kørsel og masser af komfort, især når du kører ved højere hastigheder. Kørekvaliteten er meget god, selv på ujævne veje. Jaguar F-Pace luksus-SUV’en er en luksus-SUV med to rækker luksus-SUV, der har plads til fem personer. Forsæderne er støttende og komfortable med rigelig hoved- og benplads til større passagerer og førere.

  Jaguar XF Sportbrake Pålidelighed

Er Jaguar E-Pace en luksusbil?

Jaguar E-Pace fra 2022 er en fantastisk luksus-subkompakt SUV. Dens responsive håndtering gør den nem at køre. E-Pace’s rige sortiment af udstyr, enkle infotainmentsystem, førsteklasses materialer og stilfulde styling gør den til en førsteklasses kabine.

Hvad er PIVI pro Jaguar?

Jaguar Pivi Pro, Jaguars infotainmentplatform, er nu tilgængelig. Den giver førere i West Palm Beach adgang til Jaguar Pivi Pro-funktioner og smartphone-apps via en intuitiv touchscreen, der kan styres med stemmekommandoer.

Understøtter PIVI Pro trådløs CarPlay?

Ja, PIVI Pro understøtter trådløs CarPlay. For at få en opkoblet bil/smartphone-oplevelse er Apple CarPlay(tm) og Android Auto(r) fuldt integreret i PIVI Home Screen. + For at aktivere den trådløse funktion skal du slette din telefon og genparre den via Bluetooth på BÅDE din smartphone og køretøjet for at aktivere den trådløse funktion.

Er Jaguar E-Pace gode biler?

Ydelse: Jaguar E-Pace SUV er meget god. Jaguar E-Pace’s dynamiske køreegenskaber og pikante drivlinjer gør den mere behagelig at køre end andre subkompakte luksus-SUV’er. Den har også et fremragende interiør med førersæder i topkvalitet og brugervenlig teknologi. Den er dog ikke perfekt.

Er Jaguar E-Pace 2022 elektrisk?

Nej, det er en Plug in Hybrid. 2022 Jaguar E-Pace tilføjer stil og køreoplevelse til kategorien af små luksus-SUV’er/crossovere. Det har måske været en smart idé at spare på E-Pace-navnet til fordel for en helt elektrisk bil. E-Pace tilbyder dog en række forskellige forbrændingsbaserede drivlinjer (selv om den ene kan suppleres med en mild hybrid).

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z