Jaguar F-Pace SVR Pålidelighed

SVR-modellerne er modellerne af Special Vehicle Racing Cars, som er den højtydende version af visse bilmodeller fra Jaguar Cars. På samme måde er Jaguar F-Pace SVR den højtydende model af Jaguar F-Pace. Det er en sportsvognsmodel med et layout med firehjulstræk.

Oversigt

SVR opgraderer ikke kun F-Pace’s ydeevne for at forbedre dens drivlinje, den forbedrer også dens køreegenskaber og giver en mere sikker og komfortabel kørsel. Jaguar F-Pace SVR er en hurtig sportsvogn, der har en topfart på 287 km/t. Jaguar F-Pace SVR leveres med en kraftfuld kompressoropladet 5,0-liters V-8-motor med kompressor, der kan yde 550 hestekræfter. Den muskuløse motor er parret med en otte-trins automatgearkasse og firehjulstræk, som fordeler og sender drejningsmomentet til alle fire hjul.

Pålidelighed

Med hensyn til stil og luksus skiller Jaguar F-Pace SVR fra 2022 sig ud i sin klasse som en af de bedste kompakte SUV’er. Dens mest imponerende egenskab er dog dens 550-hestes V-8 og brølende udstødning. Jaguars F-Pace SVR har fået en 7,5 ud af 10 i bedømmelse af CarAndDrive.

Sikkerhed

Du kan styre uden om farer, når du kører F-Pace SVR, fordi den er udstyret med førerassistancefunktioner. Andre vigtige sikkerhedsfunktioner i F-Pace SVR omfatter standardassistance til vognbaneovervågning og vognbaneafkørselsadvarsel, standard automatisk nødbremsning og adaptiv fartpilot, der fås som ekstraudstyr. Med en imponerende score på 93 % for beskyttelse af voksne passagerer fik Jaguar F-Pace de fulde fem stjerner i uafhængige Euro NCAP-tests.

  Passer Mercedes hjul til Jaguar

Afskrivningssats

Med hensyn til langsom afskrivning ligger Jaguar F-Pace SVR på en 7. plads blandt alle bilmærker, hvilket betyder, at dens afskrivningsprocent ikke er alt for høj sammenlignet med andre luksus- eller sportsvogne. Ifølge en anslået værdi har F-Pace SVR en afskrivningsprocent på 57,6 % på 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Bilejerne af sports- eller luksusbiler anser normalt ikke vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for at være et stort problem for dem. Men i tilfældet Jaguar F-Pace er der 48,24 % chance for, at bilen vil kræve større reparationer i 5 år.

FAQ

Er Jaguar F-Pace SVR en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar F-Pace SVR er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jaguar F-Pace SVR?

Jaguar F-Pace SVR er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Jaguar F-Pace SVR, og har den en turbo?

Jaguar F-Pace SVR har 550 hestekræfter og et drejningsmoment på 516 lb-ft. Motoren er en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,0 L Brændstofsystemet er: Benzin Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Jaguar F-Pace SVR?

71,8 kubikfod ( 2,033 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Jaguar F-Pace SVR har 21 X 9 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 21 X 10 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvor god er Jaguar F-Pace SVR?

F-Pace SVR er et fantastisk køretøj til køreglæde. Den har et præcist styretøj og en skarp håndtering. Jaguar har designet SVR til at være komfortabel på ujævne veje, hvilket gør den til et godt valg til daglige pendlerture.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z