Ferrari FF Pålidelighed

Ferrari er mest kendt for sine 2-dørs superbiler til 2 personer, men FF er en 4-personers bil. FF er en slags hatchback med en bageste række. Bilen hævdes at være den hurtigste 4-sæders bil i verden. Ud over bilens høje hastighed er bilen også fantastisk at se på.

Oversigt

FF har en 6,3 L V12-motor på 6,3 liter, som yder 650 hk. Bilen er ekstremt hurtig, og den kan gå fra 0 til 60 mph på 3,4 sekunder. Den har mange fantastiske funktioner som et 7-trins dobbeltkoblingsgearsystem med dobbeltkobling, et 4WD-system og mange andre. Den blev også betegnet som “Estate Car of the Year” af Top Gear i 2011.

Pålidelighed

Pålidelighed bliver ofte ignoreret i superbiler, men denne faktor hjælper med at kende bilens pålidelighed og holdbarhed. Ferrarier er normalt meget pålidelige, og disse biler holder mere end 100.000 med den rette pleje. FF er også lige så pålidelig som enhver anden Ferrari.

Sikkerhed

Ferrarier er ikke ofte crash-testet, men der er nogle modeller, som er crash-testet. På baggrund af disse crash tests kan vi bedømme andre Ferrarier. FF er ikke blevet crash-testet, men det er en solid bil med mange sikkerhedsfunktioner. Disse sikkerhedsfunktioner omfatter elektronisk stabilitet, airbags, bakkamera, traction control osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er ikke en stor bekymring i Ferrarier, fordi de er meget svære at finde, så de holder deres pris meget godt. FF’en afskriver bare omkring 12 % efter 3 år og næsten 30 % efter 5 år.

  Er Volvo pålidelige brugte biler?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er ofte meget dyrt på superbiler på grund af deres ekstremt komplekse systemer. FF ville koste næsten 1.000 USD årligt for sin planlagte vedligeholdelse. Enhver utidig vedligeholdelse ville koste meget, men det gode er, at FF har en fantastisk kvalitet.

FAQ

Er Ferrari FF en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ferrari FF er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ferrari FF?

Ferrari FF er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size Cars

Hvad er hestekræfterne i en Ferrari FF, og har den en turbo?

Ferrari FF har 651 hestekræfter og et drejningsmoment på 503 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en slagvolumen på 6,3 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Ferrari FF har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Vil Ferrari FF blive en klassiker?

Mens alle Ferrari er et godt bud på at blive en klassisk moderne Ferrari, mener vi, at FF har en bedre chance end andre. Den har også firehjulstræk, og den har et ordentligt bagagerum, noget som de fleste Ferrari’er mangler.

Hvor mange Ferrari FF er der lavet?

2,291

Hvad er topfarten på en Ferrari FF?

208 mph (eller 335 km/t).

Hvad erstattede Ferrari FF’en?

Prancing Horse-linjen er blevet erstattet af Ferrari GTC4Lusso. Begge er coupéer med skydebremser og tilbyder en bemærkelsesværdig alsidighed samt den legendariske Ferrari-ydelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z