Ferrari F12 Berlinetta Pålidelighed

Ferrari er et verdenskendt bilmærke for superbiler og sportsvogne. F12 bernelinetta er en grand tourer superbil, som er lavet til høj ydeevne ligesom andre Ferrarier. Bilen ser ekstremt smuk ud at se på med sit kantede sportsdesign. Dette er også en pålidelig superbil at eje.

Oversigt

Bilen er ekstremt hurtig at køre med sin 6,3 L V12-motor på 6,3 L, der yder 730 hk ved 6.000 omdrejninger pr. minut. Bilen er så hurtig, at den kan køre fra 0 til 60 mph på kun 3,1 sekunder og fra 0 til 120 mph på kun 8,5 sekunder.

Pålidelighed

Når det gælder superbiler, er pålidelighed ofte ikke meget omtalt, fordi de bliver bedømt på baggrund af deres motor og køreoplevelse. Ferrari laver pålidelige superbiler lige så meget som alle andre superbilproducenter. F12berlinetta er også en pålidelig bil med sin brutale motor. Bilen har heller ikke oplevet nogen større problemer.

Sikkerhed

Sikkerhed er også vigtig i superbiler ud over deres motorer. Ferrarier er ofte veludstyrede med hensyn til sikkerhedsfunktioner og -foranstaltninger. Ferrari crashtester ikke alle deres modeller, men de crashtester nogle af deres modeller. Selv om F12berlinetta ikke blev crashtestet, har bilen mange førerassisterende funktioner som stabilitetskontrol, airbags osv.

Afskrivningssats

Ferrarier afskrives ikke rigtig meget på grund af deres unikke karakter og sjældenhed. Disse biler er ikke som alle andre biler, som ejes af hver eneste person. Derfor har de en meget lav afskrivningssats. 2017 F12berlinetta afskrives kun omkring 30 % efter 5 år.

  Chevrolet Volt Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Det største negative punkt ved at eje en superbil er, at de koster meget i deres vedligeholdelse og service. F12berlinetta koster også meget, selv om kvaliteten af delene er den fineste. I gennemsnit koster Ferrarier mere end 1.000 dollars årligt for al deres vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Ferrari F12 Berlinetta en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ferrari F12 Berlinetta er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ferrari F12 Berlinetta?

Ferrari F12 Berlinetta er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To-sæders

Hvad er hestekræfterne i en Ferrari F12 Berlinetta, og har den en turbo?

Ferrari F12 Berlinetta har 731 hestekræfter og et drejningsmoment på 508 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en slagvolumen på 6,3 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Ferrari F12 Berlinetta har 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z