Chevrolet Volt Pålidelighed

Chevy-biler er bestemt ikke de mest luksuriøse og førsteklasses biler i verden, men de er ekstremt pålidelige og holdbare at eje. Volt er en plug-in hybridbil, som endda var en af de bedst sælgende biler i USA. Bilen udgik i 2019, men den er stadig et godt alternativ på markedet.

Oversigt

Chevy har lavet denne bil siden 2011, og den blev udgået i 2019 med sin 2. generation. Den 2. generation af Volt havde et større batteri på 18,4 kWh lithium-ion, der har en estimeret 53 rent elektriske miles. på grund af dens hybridsystem giver bilen ekstremt anstændig brændstoføkonomi og mindre kulstofemissioner.

Pålidelighed

Pålidelighed er altid en vigtig faktor, når man køber en bil til daglig kørsel som Chevys. Chevy er kendt for sine pålidelige biler med lave ejeromkostninger. Volt var ikke den mest pålidelige bil, men den har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 77 ud af 100. Der er færre større defekter i bilen, hvilket bidrager til dens pålidelighed.

Sikkerhed

Pålidelighed afhænger også af bilens sikkerhedsmålinger og -funktioner. Volt har en 5-stjernet sikkerhedsklassificering af alle organisationer, der foretager sikkerhedsmålinger. Bilen klarede sig ekstremt godt i sine kollisionstest. Desuden bidrager sikkerhedsfunktioner som airbags, overvågning af blinde vinkler og kollisionsadvarsel yderligere til bilens sikkerhed.

Afskrivningssats

Volt’s produktion er blevet indstillet af Chevy, men den er stadig til stede på markedet for gamle biler. 2019-modellen ville koste omkring 16.000 dollars, afhængigt af bilens stand. Dette ville yderligere afskrive omkring 13% efter 5 år, hvilket ikke er dårligt for en udgået bil.

  Chevrolet Tahoe Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostninger er en af de vigtigste ting ved at eje en bil. Chevys er berømte for deres biler med lav vedligeholdelse, og det samme er tilfældet med Volt’en. Den har brug for omkring 550 USD om året til al vedligeholdelse og utidige reparationer.

FAQ

Er Chevrolet Volt en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chevrolet Volt er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chevrolet Volt?

Chevrolet Volt er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Chevrolet Volt, og har den en turbo?

Chevrolet Volt har 149 hestekræfter og et drejningsmoment på 294 lb-ft. Motoren er en gas/elektrisk I4 med en slagvolumen på 1,5L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Chevrolet Volt?

10,6 kubikfod ( 0,3 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Volt har 17 x 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Chevrolet Volt?

En Chevrolet Volt holder mellem 200.000 og 300.000. Hvis du passer på den, bør hybrid-drivlinjen ikke svigte. Bilen kan holde dig omkring 13 til 20 år mere, hvis du kører 15.000 miles om året.

Hvorfor er Chevy Volt udgået?

Grunden til at den blev indstillet er, at Volt havde både en elektrisk og en forbrændingsmotor drivlinje, hvilket gjorde det svært for Volt at opnå samme rentabilitet som en ren elbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z