Jaguar F-Pace Pålidelighed

Jaguar F-Pace-ejere mener, at det er en sikker og pålidelig SUV, selv om dens pålidelighed måske ikke er så stor som nogle af dens konkurrenter. Jaguar F-Pace er en kompakt luksus crossover SUV, der startede sin produktion i 2016. Jaguar er blevet tildelt priserne World Car of the Year og World Car Design of the Year 2017 på “2017 New York International Auto Show”.

Oversigt

Jaguar F-Pace var den første model, som blev bygget af Jaguar i SUV-klassen. Den 5-dørs SUV er en 4*4, firehjulstrukket SUV med firehjulstræk. Jaguar F-Pace er udstyret med et 6-trins manuelt og 8-trins 8HP automatisk transmissionssystem. Den består af en 2,0-liters Ingenium turbo I4-motor med en turbo I4-motor på 2,0 liter, som yder 246 hestekræfter. F-Pace fås også med en langt kraftigere turbomotor, som er en 3,0-liters inline-seksmotor, der yder 335 hestekræfter.

Pålidelig

Med hensyn til pålidelighedsscore er Jaguar F-Pace ikke den mest fremragende mulighed blandt SUV’erne, da mange kunder rapporterer om forskellige elektriske fejl og layoutproblemer. Med hensyn til J.D. Power’s forudsagte pålidelighedsscore har F-Pace en score på 79 ud af 100, hvilket er gennemsnitligt.

Sikkerhed

Jaguar F-Pace er overordnet set en god allrounder, som giver en jævn, komfortabel og let kørsel. Med hensyn til sikkerhedsscore har F-Pace været ret god med en samlet femstjernet rating ifølge ANCAP-sikkerhedsvurderingen.

Afskrivningssats

Afskrivningssatserne for ethvert køretøj er ret væsentlige med hensyn til at forudsige dets pålidelighedsscore. Jaguar F-Pace har et gennemsnit i næsten alle sine afdelinger. Den vil blive afskrevet 54 % efter 5 års brug.

  Ford Taurus X Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for Jaguar F-Pace er igen lidt højere end gennemsnittet for luksus-SUV’er. En Jaguar F-Pace vil koste ca. 16.103 USD for vedligeholdelse og reparationer i løbet af de første 10 år. Med denne høje vedligeholdelsesudgift når Jaguar F-Pace op på listen over de mindst pålidelige SUV’er på tværs af alle mærker.

FAQ

Er F-Pace en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar F-Pace er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jaguar F-Pace?

Jaguar F-Pace er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en F-Pace, og har den en turbo?

Jaguar F-Pace har 247 hestekræfter og et drejningsmoment på 269 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Jaguar F-Pace?

71,8 kubikfod ( 2,033 m3 )

Hvor stor frihøjde har Jaguar F-Pace?

8,4 tommer ( 21,34 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jaguar F-Pace har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Jaguar F-Pace værd at købe?

Det er nu en luksus-SUV, der ser godt ud og kører godt. Hvis F-Pace ikke var på din radar, da du var på udkig efter en luksus-SUV af mellemstørrelse, så bør den nu være det.

Har Jaguar F-Pace en masse problemer?

Consumer Reports har givet F-Pace etiketten “det mindst pålidelige køretøj”. Der har været bekymringer fra forbrugerne om infotainmentsystemet, støj og motorstop-start-systemer samt knirkerier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z