Kia Rondo Pålidelighed

Den koreanske bilproducent Kia Corporation, der er kendt som Kia, opererer fra sin base i Seoul, Sydkorea. I 2019 blev der solgt over 2,8 millioner køretøjer, hvilket gør det til landets næststørste bilproducent efter Hyundai Motor Company. Siden 2008 har Kia Rondo været tilgængelig i Australien som en lille folkevogn-slash-hatchback, men indtil anden generation blev frigivet i 2013 havde den en fire-trins automatgearkasse. En seks-trins automatgear er i øjeblikket tilgængelig i alle varianter af Rondo.

Oversigt

Basismodellerne leveres med en 2,4-liters firecylindret motor med 145 hestekræfter. Købere, der opgraderer til LX- eller EX-udstyret, kan vælge mellem denne motor eller den kraftigere 2,7-liters V6-motor. Fås som en bil med fem eller valgfrit syv passagerer med enten en standard 2,4 liters 4-cylindret motor på 175 hk eller en valgfri 2,7 liters V6-motor på 192 hk i to udstyrsniveauer. I Australien fås den kun som syvpersoners bil med en 2,0-liters firecylindret motor og valg mellem automatisk eller manuel gearkasse, afhængigt af udstyrsniveau. V6-motoren var Kias sidste motor, der brugte en tandrem i stedet for en tandkæde.

Pålidelighed

Kia-ejere har rapporteret 75 klager over Rondo i løbet af ni modelår. Ifølge PageRank-systemet er den placeret på 11. pladsen med hensyn til pålidelighed blandt 21 Kia-modeller, hvor motor- og styretøjsproblemer får mest opmærksomhed.

Sikkerhed

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har foretaget 0 tilbagekaldelser, 0 undersøgelser af rapporter om et defekt produkt og registreret 0 sikkerhedsklager over dette køretøj.

  Chevrolet Volt Pålidelighed

Videresalgsværdi

En 2010 Kia Rondo forventes at blive afskrevet med ca. 9 % på fem år. Det vil betyde, at den om fem år vil være 389 dollars mindre værd end sin nuværende pris på ca. 4.325 dollars.

Vedligeholdelse og reparation

For at vedligeholde og reparere en Kia Rondo koster det i gennemsnit 275 $, men prisen kan variere fra 95 $ til 2002 $.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Kia Rondo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Rondo er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Rondo?

Kia Rondo er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Kia Rondo, og har den en turbo?

Kia Rondo har 175 hestekræfter og et drejningsmoment på 169 lb-ft.

Hvor meget frihøjde har en Kia Rondo?

6,1 tommer ( 15,49 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Rondo har 16 x 6,5 tommer stålfælge foran og 16 x 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Er der en Kia Rondo 2022?

Det er sandsynligvis en Kia Carens, som folk taler om, hvis de nævner en Kia Rondo 2022.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z