Kia Rio Pålidelighed

Koreas Kia Corporation, almindeligvis kaldet Kia, fremstiller biler med base i Seoul, Sydkorea. Rio blev introduceret i november 1999 af Kia, og nu er den i sin fjerde generation. Den fås i en række forskellige karrosseriformer, som omfatter en tre-dørs hatchback, en fem-dørs hatchback og en fire-dørs sedan. Den er udstyret med en benzin- og dieselmotor med fire rækkemotorer og er forhjulstrukket.

Oversigt

Der fås hele tre motorer; en firecylindret 1,6-liters benzinmotor med 110 hestekræfter (82 kW), en firecylindret 1,4-liters motor med 96 hestekræfter (72 kW) og en 1,5-liters turbodieselmotor med 109 hestekræfter. Det er dog kun den 1,6-liters benzinmotor, der tilbydes på det amerikanske marked, med én karrosseriform: den firedørs sedan og en 5-dørs hatch.

Pålidelighed

Den nyeste Kia Rio vil vise sig at være pålidelig, og den kom ind på en fantastisk andenplads blandt 75 testede biler i vores 2021 Driver Power-undersøgelse. Den kom også på andenpladsen ud af 30 producenter for andet år i træk.

Sikkerhed

Baseret på fem kollisionstests gav Insurance Institute for Highway Safety Kia Rio en god bedømmelse samt en acceptabel bedømmelse i kollisionstesten for små sammenfald foran på passagersiden. National Highway Traffic Safety Administration har endnu ikke foretaget en kollisionstest af 2021 Rio.

gensalgsværdi

Videresalgsværdien eller afskrivningsgraden afhænger af bilens tid og stand. En KIA Rio vil blive afskrevet 49 % efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 9.495 USD.

  Kia Optima Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

KIA Rio vedligeholdelse og reparationer vil koste ca. 5.741 USD i de første 10 år. Dette er mere end branchegennemsnittet for populære sedanmodeller med 1.098 $. Derudover er der 17,53 procent chance for, at en Rio skal have en større reparation. Dette er 3,97 % bedre end lignende køretøjer i dette segment.

FAQ

Er Kia Rio en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Rio er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Rio?

Kia Rio er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Rio, og har den en turbo?

Kia Rio har 120 hestekræfter og et drejningsmoment på 112 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor meget frihøjde har Kia Rio?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Rio har 15 X 5,5 tommer stålfælge foran og 15 X 5,5 tommer stålfælge bagpå.

Har Kia Rio problemer?

Kia Rio er en pålidelig bil, men den har nogle problemer. De fleste af disse problemer er mindre og kan nemt løses med en simpel udskiftning.

Hvor mange kilometer holder en Kia Rio?

En Kia Rio kan køre i op til 200.000 miles, hvis den vedligeholdes og plejes korrekt. Rio’en holder ca. 13 år, hvis du kører 15.000 miles om året. Du skal holde bilen i god stand og ikke misbruge den.

  Audi RS3 Pålidelighed

Er Kia Rio en god bil?

Kia Rio er en god subkompakt bil. Den rummelige kabine giver masser af plads til passagerer og deres ejendele. Du kan også få adgang til infotainment-kontrollerne.

Er Kia Rio en lille bil?

Selv om Rio er en subkompakt bil, er det stadig en grundlæggende bil. Rio er højlydt, med en stiv kørsel og en afslappet acceleration takket være dens 1,6-liters motor. Det er et godt kilometertal, men der er mange andre kompaktbiler, der kan opnå eller overgå dette.

Hvilken årgang Kia Rio er den bedste?

En 2003-model eller nyere er det bedste valg, hvis du ønsker at købe en Kia Rio brugt. Disse modeller har en stærkere motor (104 hestekræfter mod 96), en bedre affjedring og et bedre interiør.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z