Kia Cadenza Pålidelighed

Hos Kia er de bedst kendt for deres bilers ydeevne, når det gælder ærlighed og komfort. Det er den næststørste bilproducent i Sydkorea efter Hyundai Motor Company. Kia Cadenza er en full-size/eksekutiv sedan bygget af Kia. Den blev lanceret i 2010 som erstatning for Kia Opirus. Kia Cadenza er en fire-dørs SUV.

Oversigt

2020 Kia Cadenza kommer tæt på toppen af vores store bilniveauer. Den har en fantastisk pragt indeni, en fantastisk balance af beskyttelse og en blød kørsel. Bilen omfatter en 3,3L, 294 V6, den mest imponerende bil, der er tilgængelig i Cadenza. Motoren er baseret på basen af Cadenza-partneren, Hyundai Azera, og er en Hyundai-monteret bil fra Lambda-familien af biler. 2020 Kia Cadenza kommer tæt på toppen af vores store bilniveauer.

Pålidelighed

Duplikering og følsomhed af begge reparationer er ret almindelige sammenlignet med alle resterende køretøjer. Kia Cadenza’s pålidelighedsvurdering er 4,0 ud af 5,0, hvilket er fjerdepladsen ud af 12 biler i standardstørrelse.

Sikkerhed

Sikkerheden på din rejse er en vigtig faktor at overveje, før du beslutter dig for at købe den. Cadenza har modtaget en “Top Safety Pick +”-vurdering fra Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Dens sats er høj for at forhindre før-kollision. Den er ideel til modstand mod ansigt, hoved og stol.

gensalgsværdi

Kia falder til jorden, når man ser på de kendte bilproducenter. Bortset fra Kia, deres Soul-model, opført i top 25 af alle modeller med hensyn til værdiopbevaring. Kia Cadenza vil falde med 50% efter 5 år og har en femårig detailpris på 20.681 dollars.

  Porsche VS Mercedes Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

KIA Cadenza vil koste ca. $ 6.189 at blive vedligeholdt og repareret i løbet af de første 10 år af administrationen. Dette overgår den gennemsnitlige forretning for kendte bilmodeller for $ 650. Derudover er der en 17,53% chance for, at Cadenza vil have brug for betydelige reparationer på det tidspunkt. Kia Cadenza har et gennemsnit på 491 dollars, og at en typisk bil koster 651 dollars om året. Cadenza er meget billig at vedligeholde.

FAQ

Er Kia Cadenza en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Cadenza er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Cadenza?

Kia Cadenza er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Cadenza, og har den en turbo?

Kia Cadenza har 290 hestekræfter og et drejningsmoment på 253 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,3 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Kia Cadenza har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Kia Cadenza?

Kia Motors America (Kia), tilbagekalder visse 2017-2021 Sportage og Cadenza køretøjer. Kortslutning i de hydrauliske elektroniske styreenheder (HECU) kan forårsage brand i et motorrum. Resultatet: En brand i motorrummet kan øge risikoen for personskader.

Er en brugt Kia Cadenza en god bil?

Kia Cadenza fra 2014 kan beskrives som en god brugt bil. Kia Cadenza har en høj pålidelighedsklassificering, et stort antal standardfunktioner samt rolige motorvejshastigheder. Cadenza’s køreegenskaber og acceleration er fremragende. Det eneste problem med Cadenza’s bagsæde er, at det ikke kan foldes ned.

  Hvad er de bedste luksusbiler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Laver de stadig Kia Cadenza?

Både Kia Cadenza (og Kia K900) er blevet udgået i Amerika og vil ikke være tilgængelig i modelåret 2021, bekræfter den koreanske bilproducent. I 2020 var K900 luksussedanen med baghjulstræk kun tilgængelig for 305 kunder i USA.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z