Kia Niro Pålidelighed

Kia Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er Koreas ældste bilproducent. Der produceres hvert år mere end 1,4 millioner Kia-køretøjer på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. I 2016 introducerede Kia Niro, en kompakt crossover SUV (C-segmentet) med fokus på elektrisk teknologi, der tilbyder et udvalg af hybrid-, plug-in hybrid- og batterielektriske modeller.

Oversigt

I Kia Niro hybrid kombineres en firecylindret firecylindret turbobenzinmotor på 1.580 cm3 med en 32 kW elmotor for en samlet effekt i hybridsystemet på 137 hk, der er tilgængelig ved 5.700 o/min, og et drejningsmoment på 264 Nm mellem 1.000 og 2.400 o/min. I en elbil er tophastigheden ikke helt relevant. 64kWh e-Niro-modellen kan nå op på 104 mph, men kørsel med denne hastighed på en autobahn ville tømme batteriet meget hurtigt.

Pålidelighed

Den kan siges at være en pålidelig bil, men problemer som batteri og andre gør den ikke mere pålidelig. Hvad angår Niro, rangerede den i den nederste halvdel af hybrid- og eltabellen. Den leveres med Kia’s syv års garanti på 100.000 miles, hvilket er mere end for en Seat Ateca eller Skoda Karoq.

Sikkerhed

Køretøjers sikkerhed er altid i top. Sikkerheden er også god; Kia Niro har fået 5 stjerner af Euro NCAP efter sine kollisionstest. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), Lane Keep Assist System (LKAS) og syv airbags (en mere end Kona Electric og BMW i3) er alle standard på Niro.

  Alfa Romeo Giulia Pålidelighed og Specs

gensalgsværdi

Videresalgsværdien af et køretøj afhænger helt af tiden og køretøjets stand. En KIA Niro vil blive afskrevet 55 % efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 13.944 dollars.

Vedligeholdelse og reparation

Det anslås at holde en Kia Niro i god stand til at koste alt fra 95 $ til 2307 $, med en gennemsnitlig pris på 245 $.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Niro en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Niro er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Niro?

Kia Niro er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Små stationcarbiler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Niro, og har den en turbo?

Kia Niro har 139 hestekræfter og et drejningsmoment på 195 lb-ft. Motoren er en Gas/elektrisk I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Kia Niro?

6,3 tommer ( 16 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Niro har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Kia Niro hybrid en pålidelig bil?

Niro hybrid endte i den nederste halvdel for både hybrid- og el-tabellerne i en pålidelighedsundersøgelse. Hver Niro leveres med Kia’s syv års garanti på 100.000 km, hvilket er mere dækning end en Seat Ateca eller Skoda Karoq har som standard.

Er Kia Niro komfortabel?

Niro tilbyder en rummelig og komfortabel kabine, der er mere rummelig end mange andre hybridbiler. Selv om den ikke er lige så effektiv som segmentets førende modeller som Toyota Prius, har den attraktive teknologifunktioner, herunder de mest avancerede kørehjælpemidler i sin klasse.

  Kia Carnival Pålidelighed

Hvad er Kia Niro sammenlignelig med?

Toyota Prius er et fremragende alternativ til Kia Niro. Toyota Prius er et godt alternativ til Kia Niro, hvis du er en streng tilhænger af pålidelighed. Ifølge EPA er 2021 Niro kun i stand til at opnå en EPA-estimeret 53 mpg by og 48 mpg motorvej.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z