Kia Forte Pålidelighed

Kia Corporation, almindeligvis kendt som Kia, er en sydkoreansk multinational bilproducent med hovedkvarter i Seoul, Sydkorea. Hyundai Motor Company er Sydkoreas næststørste bilproducent efter Kia Motors med et salg på over 2,8 millioner enheder i 2019. Kia Forte er kendt som Kia Forte i Korea, Kia Forte K3 i Kina og Kia Cerato i Sydamerika, Australien og New Zealand, og Kia Forte er blevet fremstillet af den sydkoreanske bilproducent Kia siden midten af 2008. Der findes coupé- og sedanmodeller samt hatchbacks og femdørsmodeller.

Oversigt

Forte fås med to forskellige motorer: en turboladet 1,6-liters firecylindret motor med 201 hestekræfter og en 2,0-liters firecylindret motor med 147 hestekræfter. Den 2,0-liters motor var træg i vores test, og CVT-motoren hjalp ikke. Med de to kraftige motorvarianter kan Kia Forte 2021 sprinte fra 0 til 60 mph på kun 9,5 sekunder og tilbagelægge kvart-milen på 16,2 sekunder.

Pålidelighed

Overordnet set er Kia Forte en meget pålidelig bil. Pålideligheden af denne kompaktbil er over gennemsnittet sammenlignet med andre i sin klasse. Kia Forte blev vurderet som “Fremragende” af RepairPal med en pålidelighedsvurdering på 4,5 ud af 5. Kompaktbiler har en gennemsnitlig bedømmelse på 4 ud af 5.

Sikkerhed

IIHS har tildelt Kia et Top Safety Pick for 2020-2021, men kun hvis vognen er udstyret med særlige forlygter og et system til beskyttelse mod kollisioner foran. Alle seks vurderinger af kollisionssikkerheden var gode. De vurderede også systemet til forebyggelse af kollisioner foran som “overlegen”.

  Kia Niro EV Pålidelighed

gensalgsværdi

Det afhænger også af køretøjets stand og tid. Om fem år vil en KIA Forte blive afskrevet 51 %, og gensalgsværdien vil være 10.786 $.

Vedligeholdelse og reparation

Den gennemsnitlige pris for en Kia Forte er 451 USD, og den gennemsnitlige bil koster 651 USD årligt. Kia Fortes kræver mindre vedligeholdelse end andre køretøjer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Kia Forte en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Forte er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Forte?

Kia Forte er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Kia Forte, og har den en turbo?

Kia Forte har 147 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Kia Forte?

15,3 kubikfod ( 0,433 m3 )

Hvor stor frihøjde har Kia Forte?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Forte har 15 X 6 tommer stålfælge foran og 15 X 6 tommer stålfælge bagpå.

Hvor længe holder en Kia Forte?

En Kia Forte kan gå mellem 150.000 og 200.000 miles. Du kan forvente at overskride 200.000 miles, hvis du er mere opmærksom på bilen. Du bør også praktisere sikker og skånsom kørsel for at forlænge bilens levetid.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z