Kia Sedona Pålidelighed

Kia Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er Koreas ældste bilproducent. Der produceres hvert år mere end 1,4 millioner Kia-køretøjer på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. Kia kalder sin 2022 Kia Sedona for et multifunktionelt køretøj, men i virkeligheden er det en sofistikeret minivan forklædt som en SUV. Ud over den klassiske skydedør i siden er det, der identificerer den som en minivan, den rummelige tredje række, som så mange SUV’er mangler.

Oversigt

Sedona har en Lambda Gasoline Direct Injection (GDI) 3,3-liters V6-motor på 3,3 liter med en effekt på 206 kW (276 hk) og 336 N.m (248 lb.ft), en seks-trins automatgearkasse og forhjulstræk. 2016 Kia Sedona er den dyreste og nyeste model, der er nævnt her, men rapporterne tyder på, at den ikke er investeringen værd. Kia Complaints nævner 2016 Sedona som en af de modeller, man skal undgå i tredje generation, 2015-2020.

Pålidelighed

RepairPal vurderer Kia Sedona som meget pålidelig med 4,0 ud af 5, mens J.D. Power placerer den på 81 ud af 100 og placerer den som nr. 2 blandt minivans i top 4. På baggrund af dette vil det være korrekt at sige, at Kia Sedona er et meget pålideligt køretøj.

Sikkerhed

Kia Sedona’s præstationer i kollisionstest på passagersiden giver den en “Acceptabel” score fra NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration). Dens 5-stjernede samlede sikkerhedskarakter er baseret på tilgængeligheden af visse valgfrie sikkerhedsudstyr.

  Kia Forte Koup Pålidelighed

gensalgsværdi

Tid og stand er to vigtige faktorer for en bils gensalgsværdi. Ifølge KIA vil en Sedona blive afskrevet med 62 % efter fem år og sælges igen for 13.610 USD efter fem år.

Vedligeholdelse og reparation

En gennemsnitlig Kia Sedona’s årlige reparations- og vedligeholdelsesomkostninger er 495 USD, mens omkostningerne for minibusser og alle bilmodeller er henholdsvis 647 USD og 652 USD. Dens omkostninger til reparation er normale sammenlignet med andre.

FAQ

Er Kia Sedona en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Sedona er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Sedona?

Kia Sedona er en bil med 8 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minivaner 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Kia Sedona, og har den en turbo?

Kia Sedona har 276 hestekræfter og et drejningsmoment på 248 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,3 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Kia Sedona?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Sedona har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er det mest pålidelige år for Kia Sedona?

Kort svar er: 2002, 2003, 2005, 2012 og 2016. Så det er gode årgange, hvis du leder efter en brugt Sedona.

Hvilke problemer har Kia Sedona?

  • Unormale opstartslyde.
  • Startkomplikationer.
  • Defekt batteri.
  • Problemer med udvendig belysning.
  • Dårligt fungerende klimaanlæg (A/C) koblingssamling.
  • Transmissionsproblemer forårsaget af forældet software.
  • Fejl i krumtapakselpositionssensor.
  • For tidlig svigt af generator.
  Infiniti QX30 Pålidelighed

Hvor mange kilometer holder Kia Sedona?

En Kia Sedona holder i gennemsnit mellem 190.000 og 210.000 miles. Der er behov for uplanlagte reparationer på en Sedona ca. 0,3 gange pr. kalenderår. Der er 10 % chance for, at Sedona får alvorlige problemer. Sedona-ejere bruger også i gennemsnit 495 dollars årligt på reparationer.

Har Kia Sedonas problemer med gearkassen?

Disse problemer er ofte lette at opdage. 2020 Kia Sedona Transmissionsproblemer kan omfatte forsinkelser i skiftet eller slibning ved acceleration, rystelser ved enhver hastighed eller en brændende eller fløjtende lyd, der kommer fra undersiden.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z