Kia Sorento Pålidelighed

Kia Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er Koreas ældste bilproducent. Der produceres mere end 1,4 millioner Kia-køretøjer hvert år på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. Kia Sorento er en mellemstor crossover-SUV (tidligere kendt som en SUV med karosseri på ramme), der blev produceret i 2002 af den sydkoreanske producent Kia.

Oversigt

En firecylindret rækkemotor med 191 hestekræfter er standard, og en firecylindret turbomotor med turbolader og 281 hestekræfter er tilgængelig. Begge er parret med en otte-trins automatgearkasse, mens hybridmodellen har en seks-trins automatgearkasse. Flere bilister nævner V6’eren som havende masser af kraft, men nogle kan lide den nye firecylindrede turboladede mulighed, idet de bemærker, at den også har masser af kraft i de fleste situationer og fungerer jævnt med minimal turboforsinkelse.

Pålidelighed

På trods af en meget høj kundetilfredshedsvurdering var den tidligere Sorento ikke fejlfri, idet 23,8 % oplevede en eller flere fejl inden for det første år af ejerskabet. Heldigvis er de fleste af disse små elektriske fejl snarere end større fejl. På grund af sine mange fejl er den slet ikke pålidelig.

Sikkerhed

Sikkerheden er et stort problem for bilisterne. Ro i sindet gør det sjovere og mindre stressende at navigere på vejene og i terrænet. Men forbrugerne overvejer også stil, komfort, bekvemmelighed, ydeevne, pris og andre faktorer, når de køber et køretøj. NHTSA satte 2020 Kia Sorento på prøve og gav køretøjet en femstjernet sikkerhedsvurdering.

gensalgsværdi

Kia Optima holder sin værdi godt, med meget lidt værdiforringelse i løbet af de første tre år af ejerskabet. En KIA Sorento vil blive nedskrevet 55 % efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 15.627 USD.

Vedligeholdelse og reparation

Baseret på Kia Sorentos gennemsnitlige årlige vedligeholdelsesomkostninger på 533 USD og en gennemsnitlig bils omkostninger på 651 USD er Sorento meget billigere at vedligeholde end den gennemsnitlige bil.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Sorento en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Sorento er en bil med firehjulstræk.

  Infiniti G25/G37 Pålidelighed

Hvor mange sæder er der i Sorento?

Kia Sorento er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Kia Sorento, og har den en turbo?

Kia Sorento har 281 hestekræfter og et drejningsmoment på 311 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Port/Direct Injection.

Hvor meget frihøjde har Sorento?

8,2 tommer ( 20,83 cm )

Hvilken type hjul har den?

Sorento har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Kia Sorento’er mange problemer?

Der er mange dyre problemer, som disse modeller har til fælles. Disse problemer omfatter elektriske problemer, motorproblemer og problemer med sikkerhedsseler/bælter/lys. Motorfejl er det mest alvorlige problem med disse Kia Sorento-modeller.

Hvor længe holder Kia Sorento’er?

En Sorento kan holde i op til 200.000 miles. Hvis du kører ca. 15.000 miles om året, kan Kia Sorento holde i 13 år.

Har Kia Sorento problemer med gearkassen?

Transmissionsproblemer i Sorento kan vise sig som forsinkede gearskift, slibning, spring eller acceleration under acceleration, følelse af rysten eller fløjtende lyde og en brændende lugt fra under bilens motorhjelm.

Er Santa Fe eller Sorento bedre?

Sorento er det bedste valg, hvis du skal have plads til seks eller syv personer. Men hvis du kun har brug for 5 personer, kan det være en svær beslutning. Selv om Sante Fe har mere plads til føreren og de forreste passagerer, er dimensionerne på anden række næsten identiske, hvilket giver Kia Sorento en samlet fordel.

Er Kia Sorento værd at købe?

Kia Sorento SUV’en er en god midsize SUV. Denne crossover har et raffineret interiør med komfortable sæder og et brugervenligt infotainmentsystem. Sorento er behagelig at køre og har en rolig køreegenskaber.

Hvad er der galt med 2020 Kia Sorento?

NHTSA modtager de fleste klager fra køretøjsejere om problemer med det elektriske system og drivlinjen. Populariteten af SUV’er fortsætter med at stige, selv 2020 Kia Sorento-modellerne. Det eneste, der gør denne model “episk”, er dens defekte drivlinje og defekte elektriske system.

  GMC Sierra HD Pålidelighed

Er Sorento en god bil?

Ja, Sorento mid-size SUV’en er meget god. Interiøret i denne crossover blev fuldstændig redesignet til modelåret 2021. Det har komfortable sæder og en intuitiv infotainment-grænseflade. Sorento håndterer godt og kører komfortabelt.

Hvilken er bedre Toyota Highlander eller Kia Sorento?

Sorento har et lidt højere drejningsmoment og overfører kraften til hjulene mere effektivt end Toyota Highlander. Hvis du har mange passagerer at transportere, er Toyota Highlander et bedre valg end Kia Sorento.

Har Sorento et opvarmet rat?

Ja, den har et opvarmet rat. Sorento 2022’s rummelige kabine har som standard et sæde på tredje række og rigeligt med plads til syv personer. De tilgængelige førerfokuserede funktioner omfatter opvarmet rat og et eljusterbart 14-vejs førersæde med eljustering.

Hvad er forskellen mellem 2021 og 2022 Kia Sorento?

2022 Sorento og 2021 Sorento har en drivlinje, der yder henholdsvis 191 hestekræfter og 281 hestekræfter. En forskel er PHEV-modellen, som vil være tilgængelig i 2022 Sorento-serien. De fleste Sorento-trimmere vil komme med en ny version af Adaptive ALL-Wheel Drive med Lock Mode.

Vil 2022 Kia Sorento Hybrid have AWD?

Kia Sorento Hybrid-modellerne kommer med en 1,6 liters hybridmotor, der kan yde op til 227 hestekræfter afhængigt af motortypen. 2022 Kia Sorento Hybrid fås med både forhjulstræk og firehjulstræk.

Har 2022 Kia Sorento ventilerede sæder?

Ja, Sorento har ventilerede sæder. Ventilationssystemet hjælper med at holde dine passagerer kølige ved at cirkulere luft gennem ventilationsåbninger i nakkestøtterne.

Har 2022 Kia Sorento sæder med hukommelse?

De får standard memory-sæder. Disse sæder justeres automatisk på baggrund af passagerens størrelse.

Hvad konkurrerer med Kia Sorento?

  • Honda Pilot.
  • Toyota Highlander.
  • Nissan Pathfinder.
  • Dodge Durango.
  • Ford Explorer.
  • Subaru Ascent.
  • Volkswagen Atlas.
  • Mazda CX-9.
  Ford EcoSport Pålidelighed

Hvilken bil er bedre end Kia Sorento?

Ford Explorer er dens største konkurrent, og den fås både som gas-elektrisk og benzinmodel. Der er også tre sæderække til rådighed. Sorento deler dog en platform, og den femsidede Hyundai Santa Fe med fem sæder får et nyt udseende samt en hybridversion i 2021.

Har Kia Sorento 2022 et head-up display?

Ja, Kia Sorento 2022 har et head-up display. Denne funktion giver føreren mulighed for at se oplysninger som hastighedsgrænser, navigationsvejledninger og andre vigtige data uden at skulle fjerne øjnene fra vejen.
Sorento PHEV er visuelt slående med sine nye 19-tommer hjul og en opladningsport på den bageste højre kofanger. De øverste udgaver har et panoramatag. Der er syv sæder indeni, herunder to kaptajnsstole på anden række. Kun SX har et 12,3-tommers digitalt instrumentpanel med head-up display.

Hvad er forskellen mellem Sorento L og LX?

LX-udstyret indeholder alle de samme funktioner som L-udstyret, men LX-modellen har ekstra støjreducerende forruder, tagrælinger og to ekstra USB-porte. LX-trim kan bestilles med ekstra pakker, f.eks. komfortpakken, i modsætning til L.

Har Kia Sorento 2022 et soltag?

Ja, der fås panoramasoltag på 2022 Sorento. Det er en af de få mellemstørrelse SUV’er med denne mulighed. Tilgængelige trims med en standard mulighed for panoramasoltag omfatter S, EX, SX og SX Prestige.

Har Kia Sorento 7 sæder?

Kia Sorento, en mellemstor crossover med standardpladser til op til syv personer, er en del af Kia’s familievenlige sortiment.

Er Kia Sportage større end Sorento?

Nej, Kia Sportage er mindre end Sorento’erne.

Har Sorento sædevarme?

Ja, opvarmede sæder er standardudstyr på Sorento.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z