GMC Sierra HD Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Sierra HD er en tung pickup-truck og har også en lille model ved navn 1500 Sierra. Denne lastvogn er off-roading og træk.

Oversigt

HD Sierra er en stor lastbil, som er en af de bedste i hele den bedste. Lastbilen har en 6,6 L Duramax-diesel som standard i alle modellerne. Denne kraftfulde motor leverer 445 hestekræfter. Lastbilen har alle de funktioner, som en tung lastvogn skal have, herunder ekstrem trækkapacitet, 4WD osv.

Pålidelighed

Pålidelighed er et stykke afgørende information, før man køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til at stole på. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. HD Sierra har en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering på 4 ud af 5 stjerner af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt testet ved kollisionstest af NHTSA og IIHS. Sierra er blevet crashtestet af både NHTSA og IIHS, og den har fået gode vurderinger af dem begge. Sierra har også mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, overvågning af blinde vinkler, kollisionsadvarsel osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen hjælper os også med at bestemme en bils pålidelighed. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med omkring 50 % efter 5 år. Sierra har også en anstændig afskrivningsgrad på 40 % efter 5 år.

  Cadillac XTS Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste for GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er en smule højt sammenlignet med andre konkurrenter. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Sierra er næsten 727 USD ifølge RepairPal, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Sierra HD?

GMC Sierra HD er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Sierra HD, og har den en turbo?

GMC Sierra HD har 401 hestekræfter og et drejningsmoment på 464 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 6,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

GMC Sierra HD har 17 x -TBD- tommer stålfælge foran og 17 x -TBD- tommer stålfælge bagpå.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en GMC Sierra?

En GMC Sierra kan holde til 150.000 miles med god vedligeholdelse. Nogle modeller når endda op på 200.000 miles. Undersøgelser viser, at kun 1,7 % af GMC Sierra’erne vil overskride de 200.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z