GMC Envoy Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Envoy er en mellemstor SUV, og det er en fantastisk bil til at transportere personer og bagage. Bilen blev dog udgået i 2009.

Oversigt

Envoy er en god SUV med et lækkert interiør og en solid karosseri. Bilen fås med to drivlinier med enten 4,3 L eller 5,3 L motorer, som er meget kraftige. Bilen har også 4×4-funktioner, hvilket muliggør dens offroad-egenskaber.

Pålidelighed

Pålidelighed er afgørende oplysninger, før man køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Envoy er dog en yderst pålidelig bil med en 5 ud af 5-vurdering fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt crashtestet af NHTSA og IIHS. Envoy er blevet crashtestet af IIHS, og den har fået en samlet vurdering på Acceptable af IIHS. Bilen har sikkerhedsfunktioner som airbags, elektronisk stabilitetskontrol, børnesikkerhedslåse osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten hjælper os også med at bestemme en bils pålidelighed. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med ca. 50 % efter 5 år. Envoy er et gammelt køretøj, så det har mistet det meste af sin værdi.

  Chevrolet Spark Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastvogne. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er lidt højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Envoy er næsten 500 $ ifølge RepairPal, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Envoy?

GMC Envoy er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4-hjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Envoy, og har den en turbo?

GMC Envoy har 300 hestekræfter og et drejningsmoment på 321 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 5,3L/ Brændstofsystemet er: SFI.

Hvilken type hjul har den?

GMC Envoy har 18 x 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har GMC Envoy en 3. række?

GMC skabte Envoy XL ved at tage Envoy SUV-standarden og strække den yderligere 16 tommer. Denne version med forlænget længde tilbyder også tredje sæderække.

Hvilken slags transmission har en GMC Envoy?

Alle modeller har en 4-trins automatisk gearkasse. Envoy’erne leveres med enten baghjulstræk eller et Autotrac-firehjulstræk, som omfatter en to-trins overføringsboks.

Hvilken slags motor er der i en GMC Envoy?

Envoys standardmotor er Vortec 4,2L 24-ventils Vortec 4,2L-motor med dobbelt overhead cam-motor med seks cylindre på linje. Den yder 285 hestekræfter (213 kW)* og et drejningsmoment på 374 lb-ft (374 Nm*) og giver den muskuløse, men smidige ydeevne fra mange V-8-motorer med brændstofeffektivitet og økonomi fra en sekscylindret motor.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z