GMC Canyon Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Canyon er en lille pickup, som er specialiseret i offroad- og bugsering. Bilen har et godt affjedringssystem, med 31″ dæk.

Oversigt

Canyon er et solidt køretøj, som endda er fantastisk til brug på højresvingsbaner og ujævne stier. Den fås i to drivlinjer med en 2,5 L motor og en 3,6 L motor. Lastbilen har også mulighed for firehjulstræk i 3,6 L-trim-niveauerne.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig oplysning, før man køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til at stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Canyon har dog en gennemsnitlig pålidelighedsvurdering på 79 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt testet ved kollisionstest af NHTSA og IIHS. Canyon er blevet crash-testet af både NHTSA og IIHS, og de har vurderet bilen med gennemsnitlige sikkerhedsscorer. Den har tilgængelige sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, vognbaneadvarsel osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten hjælper os også med at bestemme pålideligheden af en bil. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit omkring 50 % efter 5 år. Canyon har også en anstændig afskrivningsgrad på 40 % efter 5 år.

  GMC Sierra HD Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er en smule højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Canyon er næsten 548 $ ifølge RepairPal, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Canyon?

GMC Canyon er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Canyon, og har den en turbo?

GMC Canyon har 308 hestekræfter og et drejningsmoment på 275 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i GMC Canyon?

61,7 kubikfod ( 1.747 m3 )

Hvilken type hjul har den?

GMC Canyon har 17 x 8 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder GMC Canyons?

Med korrekt vedligeholdelse kan en typisk Canyon holde mindst 200.000 miles. Mange ejere hævder, at deres Canyon har overskredet 300.000 km. De er optimistiske og tror på, at den kan klare yderligere 100.000.

Er GMC Canyon en god lastvogn?

GMC Canyon 2022 er en god mulighed for kompakte pickup-trucks. Canyon fås i modellerne Crew Cab og Extended. Den imponerer med sine varierede motorvarianter, stærke trækegenskaber og velopdragne køre- og håndteringsegenskaber. Canyon er mere en arbejdshest end en familiebil.

Hvilken er bedre GMC Canyon eller Tacoma?

Tacoma ville normalt være den klare vinder. I dette tilfælde tilbyder GMC Upstart imidlertid en ny pakke med en raffineret kørsel, flere konfigurationsmuligheder og generelle egenskaber. Vinderen af denne runde er GMC Canyon.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

Hvilken er bedre GMC Canyon eller Ford Ranger?

GMC Canyon 2021’s 2,5-liters 4-cylindrede motor med 200 hk. 2021 Ford Ranger har en EcoBoost-motor med 295 hk og Auto Start-Stop-teknologi. Den er lige en smule hurtigere end 2021 GMC Canyon.

Er GMC Canyon den samme som Chevy Colorado?

Uanset hvordan du formulerer det, er GMC Canyon og Chevrolet Colorado meget ens. General Motors producerer begge mærker og deler den samme teknologi og de samme koncepter. Begge lastbiler har samme drivlinje, dimensioner til last og passagerer samt de samme dimensioner.

Hvilken lastbil er større Canyon eller ranger?

Ranger måler 210,8 tommer i længden, 73,3 tommer i bredden og 70,7 til 71,5 tommer i højden. Den vejer mellem 4.232 og 4.441 pund. Der er tre typer karrosseri- og kabinemuligheder til GMC Canyon 2019: Extended Cab med lange senge, Crew Cab med lange senge og Crew Cab uden en kort seng.

Hvilken er større Colorado eller Canyon?

2019 Colorado og 2019 Canyon ligner hinanden meget med hensyn til størrelse. Den eneste forskel er i deres længde. Colorado måler 212,7 tommer i længden, mens Canyon måler 212,2 tommer til 224,9 tommer.

Hvilke problemer har GMC Canyon?

Her er en liste over de mest almindelige GMC Canyon-problemer:

  • Problemer med transmissionen.
  • Styringsproblemer.
  • Motorproblemer.
  • Defekte bremsecalipre.
  • Dårligt fungerende klimaanlæg og varmeapparat.

Har den Android Auto?

Ja, Canyon 2022 er som standard udstyret med Android Auto. Du finder også Apple CarPlay på alle udstyrsvarianter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z