GMC Savana Pålidelighed

Savana er helt sikkert en af de mest berømte varevogne og er en ret pålidelig løsning i sin kategori. Den har været på markedet i årevis, og den har masser af plads til enhver form for brug. Motoren er kraftig nok med mange af de gode funktioner, der er til stede i varevognen.

Oversigt

Det er en af de mest brugte varevogne på grund af dens muligheder. Savana kommer med 3 typer motorer fra 2,8 L til den største 6,6 L V8-motor. Den kan transportere 12 passagerer komfortabelt og maksimalt 15 passagerer. GMC har forsøgt at maksimere varevognens sikkerhedsforanstaltninger.

Pålidelighed

Varebiler købes for at blive brugt i mange år, derfor betyder pålidelighed mest for erhvervskøretøjer. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Savana har en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering på 3,5 ud af 5,0 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er et stort problem for varevogne, og GMC har gjort meget for Savana. Den har klaret sig meget godt i kollisionstest. Den har dog ikke nogen sikkerhedsfunktioner med førerassistenter. Med hensyn til væltninger har den en gennemsnitlig score på 3 ud af 5 stjerner.

Afskrivningssats

Afskrivning er også med til at bedømme pålideligheden af en varevogn. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med omkring 50 % efter 5 år. Efter 5 år afskrives den med ca. 52 %.

  GMC Sierra HD Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er lidt højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Envoy er omkring 1.000 USD ifølge RepairPal, hvilket er enormt for en varevogn.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Savana?

GMC Savana er en bil med 12 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Savana, og har den en turbo?

GMC Savana har 276 hestekræfter og et drejningsmoment på 298 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 4,3L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

GMC Savana har 16 x 6,5 tommer stålfælge foran og 16 x 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en GMC Savana?

GMC Savana kan holde mellem 250.000 og 300.000. Hvis du tager vedligeholdelsen meget alvorligt, kan den måske endda holde længere. Varebilen kan holde i 17 til 20 år, hvis du kører 15.000 miles om året som den gennemsnitlige amerikanske bilist.

Er GMC Savana det samme som Chevy Express?

GMC Savana varevogn, som mekanisk set er identisk med Chevy Express, har GMC Savana varevogn. Begge er fremstillet af General Motors. Derfor gælder alt, hvad jeg har at sige om dem begge, for begge køretøjer.

Hvad ligner en Mercedes Sprinter varevogn?

  • Ford Transit Cargo Van.
  • Mercedes Benz Sprinter Cargo Van.
  • Freightliner Sprinter.
  • Chevrolet Express Cargo Van.
  • GMC Savana Cargo Van.
  • RAM ProMaster Cargo Van.
  • Nissan NV2500 Cargo Van.
  BMW M6 Pålidelighed

Hvad er GMC Savana?

GMC Savanas varevogne til fragt, passagerer og cutaway-biler er designet til at transportere gods og personer og udføre store og små opgaver. Udvalget af drivlinjer, funktioner og opgraderingsmuligheder vil opfylde alle dine krav og overgå dem.

Hvad er forskellen mellem GMC Savana 2500 og 3500?

GMC Savana tilbyder person- og varebiler som f.eks. 2500- og 3500-modellerne. 2500 kan bære en maksimal nyttelastvægt på 3.234 pund, mens 3500 kan bære en nyttelastvægt på 4.192 pund. For at holde dine omkostninger nede kan du starte med 2500, medmindre du har brug for den større varevogn.

Er GMC Savana diesel?

Du kan få den som diesel. Savana fås kun med V8-motorer (to benzin- og en dieselmotor), hvilket giver den masser af trækkraft. General Motors sælger også den næsten identiske Chevrolet Express. Disse varevogne er også mindre i størrelse, hvilket er med til at reducere brændstofforbruget.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z