GMC Sierra 1500 Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Sierra er en let pickup-truck og har en større version af HD Sierra, som er specialiseret i offroad- og bugsering. Lastbilen har ekstremt gode muligheder for at trække og køre i terræn.

Oversigt

Sierra er en stor lastbil, som er endnu bedre egnet til brug på høj terræn og ujævne stier. Den fås i tre drivlinjer med 5,3 L, 6,2 L V8-motorer og en 3,0 L Duramax Turbocharged-motor med turbolader. Den leveres med et standard 10-trins gearsystem.

Pålidelighed

Pålidelighed er afgørende oplysninger, før man køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Sierra har dog en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering på 84 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt testet ved kollisionstest af NHTSA og IIHS. Sierra er blevet crashtestet af både NHTSA og IIHS, og den har fået gode vurderinger af dem begge. Sierra har også mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, overvågning af blinde vinkler, kollisionsadvarsel osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen hjælper os også med at bestemme en bils pålidelighed. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med omkring 50 % efter 5 år. Sierra har også en anstændig afskrivningsgrad på 40 % efter 5 år.

  GMC Canyon Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste for GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er en smule højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Sierra er næsten 727 $ ifølge RepairPal, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Sierra 1500?

GMC Sierra 1500 er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Sierra 1500, og har den en turbo?

GMC Sierra 1500 har 310 hestekræfter og et drejningsmoment på 348 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,7L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

GMC Sierra 1500 har 20 x 9,0 tommer aluminiumsfælge foran og 20 x 9,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en GMC Sierra 1500?

En GMC Sierra kan holde til 150.000 miles med god vedligeholdelse. Nogle modeller når endda op på 200.000 miles. Ifølge undersøgelser vil kun 1,7 % af GMC Sierra’erne overskride de 200.000 miles. Disse køretøjer kræver ingen komplicerede vedligeholdelsesprocedurer.

Hvad er det mest pålidelige år for GMC Sierra?

GMC Sierra’s 2012- og 2020-modeller er de bedste årgange. 2012-modellen har en solid historie med pålidelighed, ydeevne og ydeevne, og 2020-modellen giver meget af det samme løfte. Selv om 2012’erens teknologi ikke var så avanceret, var den ganske almindelig på det tidspunkt.

Er en GMC Sierra en god lastbil?

GMC Sierra er en fantastisk pickup-truck i fuld størrelse. GMC Sierra er en kraftfuld pickup truck med en trækkapacitet på over 12.000 pund. Den tilbyder også en smidig kørsel. Den ser godt ud indeni, har masser af plads til passagerer og har intuitive tekniske funktioner.

  GMC Terrain Pålidelighed

Hvad er dårlige år for GMC Sierra?

2014 og 2015 er de værste modelår (i hvert fald de sidste ti år) CarComplaints har modtaget 326 rapporter fra ejere og 214 rapporter fra dem mellem disse to år. Det er hundredevis flere end i alle andre modelår, tilbage til 1991.

Hvad er bedre Chevy eller GMC?

GMC og Chevrolet er begge General Motors-selskaber. Hvad gør dem forskellige? GMC tilbyder flere luksusfunktioner end Chevy-lastbiler, men GMC-lastbiler har et mere karakteristisk og stilfuldt design. GMC-lastvognenes fronter er også skarpere, hvilket understreger mærkets højere kvalitet.

Hvilke problemer har GMC Sierra 1500?

  • Forlygter af dårlig kvalitet.
  • Skrøbelige indvendige dørhåndtag.
  • Instrumentbrættet knækker.
  • Mærkelige lyde fra den øverste mellemliggende styreaksel.
  • Fejlbehæftet mode Døraktuator.
  • Defekt brændstofpumpe.

Har GMC Sierra Android Auto?

Det er nemt at svare, ja, GMC Sierra har Android Auto-kompatibilitet. Du kan også se vejrforhold og aftaler på din Sierra’s infotainmentskærm.

Har GMC lastvogne super Cruise?

Super Cruise vil være tilgængelig på de nye 2022 GMC Sierra 1500 Denali-modeller+ samt på HUMMER Electric Pickup- og SUV-modeller+. Dette er den første håndfri førerassistentteknologi til kompatible veje.

Hvad er GM Super Cruise?

General Motors vil lancere nye Super Cruise-funktioner i seks biler i modelåret 2022 i løbet af første kvartal 2022. Super Cruise, den første brancheeksklusive håndfri førerassistanceteknologi, gør det muligt for førere at køre håndfrit over mere end 200.000 miles på kompatible veje i USA og Canada.

  Hvad er den mest pålidelige bil med firehjulstræk?

Hvilke motorer fås i GMC Sierra 1500?

Motorvarianter:

  • 4.3L V6-motor med 285 hestekræfter og 305 Lb-Ft drejningsmoment.
  • 2.7L turboladet motor med 310 hestekræfter og 348 Lb-Ft drejningsmoment.
  • 5.3L Ecotec®3 V8-motor med 355 hestekræfter og et drejningsmoment på 383 Lb-Ft.
  • Duramax® 3.0L turbodieselmotor med 277 hestekræfter og et drejningsmoment på 460 Lb-Ft.

Hvad er den bedste motor i en GMC Sierra?

WardsAuto har stemt for Duramax Turbo-Diesel I-6-motoren efter omhyggelig test og gennemgang. Dommerne, der testede motoren i en 2020 Sierra 1500 Crew Cab, bemærkede, at Duramax Turbo-Diesel 3,0 L Duramax Turbo-Diesel var den bedste på grund af dens rolige, jævne og responsive køreoplevelse.

Er en GMC Sierra en V6 eller V8?

Der er mange motorer til rådighed i GMC Sierra 2021. Du kan vælge mellem en V6, turbo-fire, turbodiesel og to V8’ere.

Er GMC 5.3 en god motor?

5.3 Chevy-motoren er pålidelig og kan give en masse kraft. Det er ikke ofte, at en lille benzinmotor kan producere så meget kraft og drejningsmoment. Denne motors største problem er AFM-systemet.

Har GMC Sierra sædevarme?

2022-udvalget af SUV’er vil være uden opvarmede eller ventilerede sæder. Silverado, Traverse High Country, GMC Sierra og Acadia Denali vil stadig have sædevarme. Dette tiltag kan være kontroversielt for nogle forbrugere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z