GMC Yukon Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Yukon er en SUV i fuld størrelse, som kan transportere op til 9 passagerer. SUV’en ligner en stor lastbil, hvilket giver den et gigantisk udseende.

Oversigt

Yukon er en stor SUV med et godt interiør og gode præstationsmuligheder. SUV’en fås med en 5,3 L og 6,2 L motor, og et 10-trins gearsystem er standard i alle modellerne.

Pålidelighed

Pålidelighed er afgørende oplysninger, før du køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Yukon er en gennemsnitlig pålidelig SUV med en pålidelighedsvurdering på 73 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt crash-testet af NHTSA og IIHS. Yukon er blevet testet af NHTSA, og den har fået 4 ud af 5 vurderinger af dem. SUV’en har også mange sikkerhedsfunktioner, herunder overvågning af blinde vinkler, vognbaneassistent, kollisionsadvarsel osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten hjælper os også med at bestemme pålideligheden af en bil. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med omkring 50 % efter 5 år. Yukon har også en anstændig afskrivningssats på 43 % efter 5 år.

  GMC Canyon Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er en smule højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Yukon er næsten 747 $, hvilket dækker alle forebyggende vedligeholdelses- og utidige besøg.

FAQ

Hvor mange sæder er der i GMC Yukon?

GMC Yukon er en bil med 8 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en GMC Yukon, og har den en turbo?

GMC Yukon har 355 hestekræfter og et drejningsmoment på 383 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 5,3L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

GMC Yukon har 18 x 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en GMC Yukon?

Regelmæssig vedligeholdelse kan forlænge GMC Yukons forventede levetid til 250.000-330.000 miles. Nogle ejere har nået 400 km med meget få reparationer og minimal vedligeholdelse. Hvis Yukon’en er godt vedligeholdt, kan den holde i 20 år eller mere.

Hvilken SUV holder længst?

  • Toyota 4Runner.
  • Ford Expedition.
  • Chevrolet Suburban.
  • Toyota Sequoia.
  • Chevrolet Tahoe.
  • GMC Yukon XL.
  • GMC Yukon.
  • Lincoln Navigator.

Er GMC Yukon en god bil?

GMC Yukon er en fremragende SUV. Den er rummelig nok til at transportere passagerer og last, selv før du tilføjer GMC Yukon XL med lang akselafstand. Denne GMC har også en intuitiv infotainment og en attraktiv kabine, især Denali-modellerne.

  Ferrari FF Pålidelighed

Er en Yukon samme størrelse som en Tahoe?

2019 Chevy Tahoe og 2019 GMC Yukon er identiske i størrelse, da de deler den samme platform. De måler 203,9 tommer i længden, 80,5 tommer i bredden og 74,4 tommer i højden. Begge kører på den samme 116 tommer hjulbase.

Er Yukon bedre end suburban?

Begge tilbyder en kraftfuld ydeevne, rummelige kabiner med masser af plads, lignende samlede dimensioner og siddepladser, og begge har mange funktioner, der vil holde dig underholdt og sikker. GMC Yukon XL tilbyder mere luksus, mens de øverste trims af 2021 Chevrolet Suburban har en højere pris.

Hvad betyder XL på en GMC Yukon?

2021 GMC Yukon XL er, som du måske har gættet ud fra det utroligt bogstavelige navn, en forstørret udgave af GMC Yukon. Disse SUV’er, som er lastbilbaserede, har mere plads og kan trække højere end de tre-rækkede crossover-SUV’er som GMC’s Acadia.

Har GMC Yukon Android Auto?

Ja, GMC Yukon er som standard udstyret med Apple CarPlay og Android Auto. Du kan bruge din smartphone til at oprette forbindelse til bilens lydsystem via disse to platforme. Yukon understøtter Android Auto, som giver dig adgang til dine Android-apps som YouTube Music, Google Maps og Waze via bilens infotainmentskærm. Google Assistant giver dig mulighed for at foretage opkald, sende beskeder og bruge stemmekommandoer til at navigere med navigation.

Hvor stort er lastrummet i en Yukon?

Lastkapacitet: Yukons med standardhjulsfod har masser af lastrum for store SUV’er. Der er 25,5 kubikfod plads til hvert sæde. Tredje række kan klappes ned for at afsløre 72,6 kubikfod. Hvis man klapper anden og tredje række ned, får man 122,9 kubikmeter.

  Volvo VS Mercedes Pålidelighed

Har GMC Yukon adaptiv fartpilot?

Ja, du kan tilføje adaptiv fartpilot (ACC) til din GMC Yukon. Denne funktion hjælper med at opretholde en bestemt afstand mellem dit køretøj og andre køretøjer foran dig. Du kan justere hastigheden på dit køretøj ved at trykke på speederpedalen. Dit køretøj sænker automatisk farten, når et andet køretøj nærmer sig bagfra. Hvis du ønsker at skifte vognbane, skal du trykke på bremsepedalen for at aktivere ACC. Systemet fungerer bedst ved hastigheder under 50 mph.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z