GMC Terrain Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Terrain er en mellemstor crossover SUV, som kan transportere 5 personer. SUV’en er god til at transportere både passagerer og bagage.

Oversigt

Terrain er et solidt køretøj, som endda også er fantastisk med hensyn til ydeevne. Den fås i to drivlinjer med en 1,5 turbomotor med turbolader og en 1,6 turbodieselmotor. Den har et 9-trins gearsystem med mange andre gode sikkerheds- og interiørfunktioner.

Pålidelighed

Pålidelighed er et stykke afgørende information, før man køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Terrain er dog en ret pålidelig SUV med en pålidelighedskarakter på 83 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt testet ved kollisionstest af NHTSA og IIHS. Terrain er blevet testet af begge, og den har fået perfekte karakterer fra begge disse organisationer. SUV’en har også gode sikkerhedsfunktioner som f.eks. et vognbaneassistentsystem, kollisionsadvarsel, nødsystem osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten hjælper os også med at bestemme pålideligheden af en bil. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med omkring 50 % efter 5 år. Terrain har også en anstændig afskrivningsgrad på 49 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er lidt højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Terrain er næsten 558 $, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Er GMC Terrain en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

GMC Terrain er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i GMC Terrain?

GMC Terrain er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en GMC Terrain, og har den en turbo?

GMC Terrain har 170 hestekræfter og et drejningsmoment på 203 lb-ft. Motoren er en turboladet gasmotor med en slagvolumen på 1,5L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

  Cadillac ELR Pålidelighed

Hvilken type hjul har den?

GMC Terrain har 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har GMC Terrain?

  • Dårligt fungerende airbags.
  • Problematisk elektronisk stabilitetskontrolsystem.
  • Defekt opvarmning, ventilation og klimaanlæg (HVAC)
  • Problemer med motoren.
  • Unormal vandpumpelyde.
  • svigtende gearkasse.

Holder GMC Terrains længe?

GMC Terrains er designet til at holde i 300.000. Uden større problemer. En GMC Terrain kan holde i ca. 20 år, hvis du kører 15.000 miles om året. Dette niveau af levetid kan kun opnås ved regelmæssig vedligeholdelse og rimelig brug.

Hvilket år er den mest pålidelige GMC Terrain?

De bedste årgange for GMC Terrain er 2020- og 2021-modellerne. Indtil videre har disse ikke oplevet nogen klager overhovedet. Faktisk har modellerne fra 2016 og opefter kun oplevet en kumulativ mængde på 20 klager, hvilket viser, at GMC virkelig har forbedret sig i de seneste år.

Hvilken er bedre Equinox eller Terrain?

Både 2020 Chevy Equinox samt 2020 GMC Terrain har kraftige motorer, der kan klare ethvert terræn. 2020 GMC Terrain kan prale af 26 MPG i byerne og 30 MPG på motorvejen. Equinox har 22 MPG i byen og 31 MPG motorvej, hvis den er korrekt udstyret.

Hvorfor larmer min GMC Terrain så meget?

En forkert sensor eller en defekt sensor kan sende de forkerte data til motoren, hvilket kan føre til for meget eller for lidt brændstof. Dette kan føre til en højere motor. Dårlige eller beskidte tændrør: Et køretøj, der ikke er ordentligt vedligeholdt, kan have fejltænding, hvilket får den til at køre højere.

Har GMC Terrain 2020 problemer?

NHTSA har modtaget flest klager fra køretøjsejere om problemer med fartkontrol, drivlinje og elektriske systemer. Terrain ser ud til at have en fejlfunktion i drivlinjen og køretøjets hastighedskontrol.

Er GMC Terrain god i sne?

Ja, GMC Terrain er meget god i sne. Den håndterer godt på is og sne. Det er vigtigt at have et køretøj, der kan håndtere sne, når vejret er koldt og blæsende. GMC Terrain 2020 samt Chevrolet Equinox 2020 tilbyder solide muligheder. Dette er blot nogle få af de vinterkørselsfunktioner, som du kan forvente af disse køretøjer.

  Alfa Romeo Stelvio Pålidelighed og Specs

Hvilken er bedre GMC Terrain eller Acadia?

GMC Acadia er et bedre valg, hvis du har en voksende familie og har brug for mere lastrum. Terrain er et bedre valg, hvis du ikke har brug for så meget lasteplads og ønsker en mindre SUV, der kan navigere på snævrere gader og parkeringspladser.

Hvad var det værste år for GMC Terrain?

Ifølge Car Complaints har GMC Terrain 2011-modelåret den dårligste registrering af klager og fejl. De fleste modelårgange fra første generation anses dog for at være mindre pålidelige end den anden generation.

Hvad kan GMC Terrain sammenlignes med?

GMC Terrain, en bror til Chevrolet Equinox, tilbyder god passagerplads, men lille lastrum. GMC Terrain deler den 1,5-liters 4-cylindrede turbomotor med turbolader fra Chevy. Den kan bruges med enten FWD eller AWD. En sofistikeret 9-trins automatgearkasse er også standard.

Er GMC Terrain det samme som Chevy Equinox?

Equinox og Terrain deler samme platform, så de tilbyder samme ydeevne. Equinox og Terrain har begge en turboladet 1,5 liters firecylinder med turbolader, der yder 170 hk. Du kan vælge mellem forhjulstræk eller firehjulstræk.

Er GMC Terrain det samme som Chevy Traverse?

Nej, de er ikke det samme, men ligner hinanden. 2021 Chevy Terrain og 2021 GMC Terrain, begge mellemstore SUV’er, er stilfulde og rummelige. Trækkapaciteten for begge SUV-modeller er ens, men Traverse har mere kraft og drejningsmoment på grund af den større V6-motor.

Er terrain gode køretøjer?

Ja, Terrain kompakt-SUV’en er rigtig god. Det rummelige interiør er fyldt med tekniske funktioner, og føreren vil elske dens glatte køreegenskaber og bløde kørsel. Du kan få masser af kraft fra motoren, men for at få den skal du opgradere til GMC Terrain Denali.

Kan Terrain køre off-road?

Ja, GMC Terrian 2020 kan køre offroad. Du kan bruge denne SUV i ethvert terræn. Det gør den fantastisk til campingture, jagt, fiskeri osv. Terrain-serien omfatter nu den terrængående AT4-betegnelse med fokus på offroad-området, som også ses på andre GMC-modeller. Det er grundlæggende en udseendepakke, der omfatter en forreste skidplade samt Goodyear Sport Terrain-dæk. Firehjulstræk kan tilkøbes som ekstraudstyr på de fleste trimmes, men er standard på AT4-modellen.

  GMC Sierra 1500 Pålidelighed

Hvilken SUV er bedre GMC eller Chevy?

GMC-lastbiler er af højere kvalitet end standard Chevys takket være GMC’s fokus på brugsvogne som pickupper og SUV’er. GMC er det bedste valg, hvis du er på udkig efter en lastbil, der kan trække og trække mere og har støttefunktioner, der hjælper dig i løbet af din arbejdsdag.

Hvad er forskellen mellem Terrain SLE og SLT?

SLE- og SLT-sæderne har premiumstof, mens SLE-sæderne er lavet med perforeret læder. Standard otte-vejs elektrisk styret førersæde foran i SLT. Opgrader din underholdning og tilslutningsmuligheder med en 8″ GMC-infotainmentskærm til SLT i modsætning til et 7″ system i GMC SLE.

Hvilken er større traverse eller terræn?

Destinationspriserne for både Chevrolet Traverse og GMC Terrain er ens. Det kan være vanskeligere at finde en plads på en parkeringsplads til Chevrolet Traverse, fordi den er større end GMC Terrain.

Hvilken er bedre GMC Terrain eller Jeep Cherokee?

Både GMC Terrain og Jeep Cherokee er glimrende valg, når det gælder mellemstore SUV’er. Begge kommer med kraftige motorer, masser af sikkerhedsfunktioner og komfortable siddepladser. GMC Terrain har dog et par fordele i forhold til Jeep Cherokee. På trods af deres forskelle i trækkapacitet har begge køretøjer fantastiske off-road-egenskaber. Cherokee er mere velegnet til kørsel i uforudsigeligt terræn og under mere barske forhold, mens Terrain kan klare en bredere vifte af eventyrkørsel.

Har Terrain Android Auto?

Ja, GMC Terrain understøtter Android Auto, som giver dig adgang til dine Android-apps som YouTube Music, Google Maps og Waze via bilens infotainmentskærm. Google Assistant giver dig mulighed for at foretage opkald, sende beskeder og bruge stemmekommandoer til navigation.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z