GMC Acadia Pålidelighed

GMC er en del af General Motors, som fokuserer på større køretøjer som pickup trucks, SUV’er osv. Acadia er en crossover-SUV i fuld størrelse, som kan transportere 7 til 8 personer. Den tredje række kan foldes sammen, hvilket vil give ekstra plads til bagage.

Oversigt

Acadia er et solidt køretøj, som endda også er fantastisk med hensyn til ydeevne. Den fås i to drivlinjer med en 2,0 L motor og en 3,6 L motor, og begge har et 9-trins automatgear. 3,6 L-modellen leveres også med et AWD-system.

Pålidelighed

Pålidelighed er afgørende oplysninger, før du køber en bil. General Motors har lavet biler i mange år, og de er også pålidelige nok til, at man kan stole på dem. GMC har en pålidelighedsklassificering på 3,0 ud af 5,0 og ligger på en 22. plads ud af 32 bilmærker, hvilket ikke er det bedste. Acadia er dog en ret pålidelig SUV med en pålidelighedskarakter på 76 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor bekymring for forbrugerne i dag, hvilket er en god ting. GMC-lastbiler bliver jævnligt testet ved kollisionstest af NHTSA og IIHS. Acadia er blevet crashtestet af NHTSA, og den har fået en perfekt bedømmelse på 5,0 ud af 5,0. Den har mange standardsikkerhedsfunktioner som automatisk bremsesystem, vognbanesporingssystem, airbags osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen hjælper os også med at bestemme en bils pålidelighed. GMC har en anstændig restværdi selv efter 5 år. Den afskrives i gennemsnit med ca. 50 % efter 5 år. Acadia har også en anstændig afskrivningsgrad på 53 % efter 5 år.

  Audi RS7 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er ikke de laveste i GMC-lastbiler. Disse lastbiler og SUV’er koster i gennemsnit omkring 744 USD om året, hvilket er en smule højt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedligeholdelsesomkostningerne for Acadia er næsten 734 USD, hvilket dækker alle dens forebyggende vedligeholdelse og utidige besøg.

FAQ

Er GMC Acadia en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

GMC Acadia er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i GMC Acadia?

GMC Acadia er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en GMC Acadia, og har den en turbo?

GMC Acadia har 228 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

GMC Acadia har 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har GMC Acadia mange problemer?

Kritikere og anmeldere har været hurtige til at kritisere 2020 MY Acadia og påpeget dens mange mangler. De fleste af problemerne er mindre i forhold til de første Acadias.

Hvilke problemer har GMC Acadias?

Acadia var fri for større problemer i et par år. Acadias modelår 2017 og 2018 var plaget af nogle velkendte og nye problemer. Det mest udbredte problem var en defekt drivaksel.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en GMC Acadia?

GMC Acadia er en robust SUV, der kan holde ca. 200.000 miles, hvis den vedligeholdes korrekt og bruges ansvarligt. Din Acadia holder i 13,5 år, baseret på 15.000 miles om året.

  Porsche vs Audi pålidelighed - hvilken er bedst?

Hvilken er bedre Ford Explorer eller GMC Acadia?

Både GMC Acadia og Ford Explorer er stilfulde SUV’er, der tilbyder masser af plads, sikkerhed, teknologi og komfort til hele familien. 2019 Explorer er dog mere kraftfuld end 2019 Acadia. Explorer får også en bedre brændstofforbrug med 21 mpg i byer og 26 mpg motorvej.

Er Toyota Highlander bedre end GMC Acadia?

GMC Acadia har et højere drejningsmoment end Toyota Highlander, og det gør, at den er bedre til at overføre motorens kraft til hjulene. Hvis du har mange passagerer at transportere, er GMC Acadia mindre komfortabel end Toyota Highlander.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z