Kia Optima Pålidelighed

Kia Corporation er en sydkoreansk multinational bilproducent med hovedsæde i Seoul, Sydkorea. I december 2015 var Kia Corporation en minoritetsejet virksomhed af Hyundai, som har en ejerandel på 33,88 % til en værdi af lidt over 6 milliarder USD. Kia K5, tidligere kendt som Kia Optima, er en mellemklassebil fremstillet af Kia siden 2000 og markedsført på verdensplan under forskellige navneskilte. Kia Optima blev lanceret i Malaysia den 15. august 2007 med en 2,0-liters Theta DOHC CVVT-motor med 4-trins automatgear.

Oversigt

Der er 16-tommers alufælge, LED-kørelys om dagen, opvarmede sidespejle, et 3,5-tommers LCD-skærmdisplay i måleapparatet, manuelt indstillelige forsæder med seks indstillingsmuligheder, et infotainmentsystem med 8,0-tommers touchscreen med Apple CarPlay og Android Auto, seks højttalere og valgbare køreindstillinger.

Pålidelighed

Kia Optima’s pålidelighedsvurdering er 4,0 ud af 5,0, hvilket placerer den på 8. pladsen ud af 24 for mellemstore biler. De gennemsnitlige årlige reparationsomkostninger er 471 USD, hvilket gør ejerskabet mere overkommeligt end gennemsnittet. For Optima er det yderst sjældent at have brug for større reparationer, da alvorligheden af reparationer er gennemsnitlig og hyppigheden af disse problemer er lav.

Sikkerhed

National Highway Traffic Safety Administration tildelte Kia Optima en 5-stjernet samlet sikkerhedsvurdering, hvilket betyder, at den opnåede fremragende resultater i test om frontale kollisioner, sidekollisioner og væltninger.

Videresalgsværdi

Kia Optima holder sin værdi godt, med meget lidt værdiforringelse i løbet af de første tre år af ejerskab. De kommer også ind med nogle af de højeste salgspriser fra private parter af alle biler i deres klasse, især hvis de er blevet kørt i mindre end 15K miles om året.

  Jeep Grand Cherokee Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

I de første 10 år koster KIA Optima ca. 5.934 USD i drift. Det er 905 $ mere end branchegennemsnittet for populære sedanmodeller. Derudover er der 17,53 % chance for, at en Optima vil kræve en større reparation.

FAQ

Er Kia Optima en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Optima er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Optima?

Kia Optima er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Optima, og har den en turbo?

Kia Optima har 178 hestekræfter og et drejningsmoment på 195 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Kia Optima?

15,9 kubikfod ( 0,45 m3 )

Hvor stor frihøjde har Kia Optima?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Optima har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Kia Optima?

  • Forældet transmissionssoftware.
  • Defekt gashåndtagskontakt (TPS)
  • Motorfejl og fejl i motoren.
  • Dørlås, der fungerer dårligt.
  • Svag generator.
  • Defekt og utæt lavtryksbrændstofslange.
  • Komplikationer ved styring.

Er Kia’er lige så pålidelige som Toyota’er?

Både Kia og Toyota er kendt for deres pålidelighed. De har begge en RepairPal pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0. RepairPal vurderer Kia til henholdsvis ottendepladsen og Toyota til tredjepladsen, så Kia’er er måske lidt mere pålidelige.

  Kia Niro Pålidelighed

Hvilke Kia-modeller har motorproblemer?

Kia tilbagekalder mere end 618.000. Disse køretøjer er fra modellerne 2011-2014 Kia Optima og 2012-2014 Sorento. Motorlejerne kan svigte og medføre, at motorerne går i stå.

Er Honda mere pålidelig end Kia?

Både Honda- og Kia-biler er pålidelige og tilbyder imponerende garantier. Honda ønsker, at din bil, lastbil eller SUV skal holde så længe som muligt.

Er Kia Optima en god brugt bil?

2020 Optima kan betragtes som en god brugt bil. Sedanen tilbyder en komfortabel kørsel, en rummelig kabine, et stort bagagerum og et brugervenligt og veludstyret infotainmentsystem. Denne sedan er fyldt med sikkerhedsfunktioner og har en af de højeste sikkerhedsscorer i sin klasse.

Hvor længe holder Kia Optimas normalt?

Så længe bilen bliver vedligeholdt godt, kan en Kia Optima holde mere end 200.000 miles. Regelmæssig vedligeholdelse som f.eks. olieskift kan gøre en stor forskel i bilens levetid. Især hvis du bruger den anbefalede olie ved alle olieskift.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z