Kia Niro EV Pålidelighed

Koreas Kia Corporation, almindeligvis kaldet Kia, fremstiller biler med base i Seoul, Sydkorea. Den nye Kia Niro EV markerer et nyt, spændende kapitel inden for elektrisk mobilitet. Den tilføjer masser af stil og spænding til miljøvenlig kørsel. Elektricitet er et nøgleelement i dette køretøj, som omfatter en hybrid-, plug-in hybrid- og batteri-elektrisk variant.

Oversigt

I 39,2 kWh-versionen driver motoren et elektrisk drev med en effekt på 100 kW (134 hk) og et drejningsmoment på 395 Nm (291,3 lb-ft), hvilket er godt for 288 km (179 mi) på én opladning ifølge WLTP. I USA har Niro EV en officiel EPA-rækkevidde på 239 miles på en fuld opladning. Den har en større rækkevidde, når den er udstyret med 64-kWh-versionen, som har en kraftigere 150 kW-driver.

Pålidelighed

Der er ingen grund til at tro, at Niro EV vil klare sig dårligere end andre Kia-modeller, selv om det er en relativt ny model. Kia er kendt for pålidelige biler, hvilket er grunden til, at alle modellerne leveres med en garanti på syv år og 100.000 km.

Sikkerhed

I sidste ende ønsker ingen at købe en bil, der ikke er designet med sikkerhed i tankerne. F.eks. opnåede 2015-modellen en “God” bedømmelse i alle kollisionssikkerhedstests samt en “Superior”-bedømmelse for forebyggelse af frontalkollisioner: køretøj-til-køretøj.

gensalgsværdi

Ifølge KIA afskriver en Niro 55 % efter 5 år og har en gensalgsværdi på 13.944 USD, hvis man antager, at bilen er i god stand og kører i gennemsnit 12.000 km om året.

  Honda HR-V Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

De anslåede omkostninger til at udskifte højspændingsbatteriet på en Kia Niro er ca. 158 til 200 USD i arbejdsomkostninger, mens dele koster 5.417 USD. De anslåede omkostninger til vedligeholdelse og reparation af en Kia Niro varierer fra 95 til 2307 USD med et gennemsnit på 245 USD.

FAQ

Er Kia Niro EV en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Niro EV er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Niro EV?

Kia Niro EV er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Små stationcarbiler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Niro EV, og har den en turbo?

Kia Niro EV har 201 hestekræfter og et drejningsmoment på 291 lb-ft.

Hvor meget frihøjde har Kia Niro EV?

6,1 tommer ( 15,49 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Niro EV har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Kia Niro EV det værd?

Højder Ser bedre ud end blander EV-kasser. Stærk liste af standardudstyr. En af de mest raffinerede, ikke-luksus-elektricitetsbiler. Vurdering Selv om Niro EV ikke er velkendt, har den funktioner, rækkevidde og stil, der berettiger til mere opmærksomhed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z