Kia Amanti Pålidelighed

Kia er kendt for at lave biler med hensyn til pålidelighed og komfort. Det er den næststørste bilproducent i Sydkorea efter Hyundai Motor Company. Kia Amanti er en stor bil / standardstørrelse bil, fremstillet af Kia Motors og udviklet i årene alene til modelårene 2003-2012 på verdensplan og 2004-2009 i Nordamerika.

Oversigt

Som den første luksusbil fra Kia erstattede Amanti den Mazda 929-bestemte Enterprise på det koreanske hjemmemarked. Amanti var desuden den første Kia-bil til at tilbyde en platform til sin partner Hyundai ved hjælp af tredje fase af Hyundai Grandeur / XG Y4. Nordamerikanske Amanti fremhæver en 3,5-liters motor, der producerer 200 hk ved 5500 omdrejninger pr. minut og 220 lb.- ft. af effekt ved 3500 omdrejninger pr. minut

Pålidelighed

Gentagelse og sand reparation begge er ret almindelige, når de er adskilt fra nogen over-the-top køretøjer. Amanti har været en solid, glat og skarp kørsel. Højdepunkter fra komforten er fremragende. Amanti-ejere har indsendt 24 spørgsmål over 6 modelår. Ved hjælp af vores Pain Rank-ramme rangerede vi på syvendepladsen med stor pålidelighed på Kia 21 modeller med realtidsturbiner og forlygter.

Sikkerhed

Komforten på din rejse er en vigtig faktor at overveje, før du beslutter dig for at købe den. Tvivlsom omsorg og mangel på intelligens var Amanti et skræmmende omsorgskøretøj, der blev prøvet dengang, selv om diskretionær elektronisk styrkeregulering (ESC) holdt den sikker, når der blev passet på udbrud. . Amanti blev suspenderet efter 2009.

  Hyundai Veracruz Pålidelighed

gensalgsværdi

Kia Amanti-modellen blev skabt af Kia i midten af 2003. De består af 1 i alt i alt. Karosseritypen er Sedan. Brændstofmotortype Benzin med Automatisk transmission med en effekt på 203 hk. Den 4-årige tilbagegang er € 687. Tophastigheden er 220 km / t.

Vedligeholdelse og reparation

Den endelige årlige pris for Kia Amanti er 409 kr. Reparations- og vedligeholdelsesomkostninger afhænger af alder, kilometer, placering og butik.

FAQ

Er Kia Amanti en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Amanti er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Amanti?

Kia Amanti er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Large

Hvad er hestekræfterne i en Kia Amanti, og har den en turbo?

Kia Amanti har 264 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,8L/ Brændstofsystemet er: MPFI.

Hvor stort er bagagerummet i Kia Amanti?

15,9 kubikfod ( 0,45 m3 )

Hvor stor frihøjde har Kia Amanti?

6,5 tommer ( 16,51 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Amanti har 16 x 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 x 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z