Kia Seltos Pålidelighed

Den koreanske bilproducent Kia Corporation, der er kendt som Kia, opererer fra sin base i Seoul, Sydkorea. I 2019 blev der solgt over 2,8 millioner køretøjer, hvilket gør det til landets næststørste bilproducent efter Hyundai Motor Company. Kia Seltos er en subkompakt crossover SUV fremstillet af Kia. Seltos blev introduceret i begyndelsen af 2019 og er monteret mellem Stonic, Soul og Sportage i Kia’s sortiment af globale SUV’er.

Oversigt

En Kia Seltos har en dieselmotor på 1493 cc, en benzinmotor på 1497 cc og en benzinmotor på 1353 cc. Den kan fås med automatisk eller manuel gearkasse. Den kan gå fra 0 til 60 mph på 7,4 sekunder. Det tog 117 fod at komme til et fuldstændigt stop fra 60 mph.

Pålidelighed

Blandt subkompakte SUV’er skiller Kia Seltos 2021 sig ud ved sin fremragende passager- og lastrumsplads. Accelerationen er dog mangelfuld. Dette køretøj er ikke rangeret, fordi den forventede pålidelighed ikke er blevet vurderet. 2022 Kia Seltos har endnu ikke en J.D. Power-prædiktiv pålidelighedsscore. har en prædiktiv pålidelighedsscore på 78 ud af 100.

Sikkerhed

Kia Seltos har tidligere opnået en 5-stjernet bedømmelse i Global NCAP crash test og en ANCAP crash test. ANCAP-testbilen havde seks airbags og sikkerhedsassistent som standardudstyr. Standardudstyret på den indiske model omfatter dobbelte airbags foran, ABS med EBD og parkeringssensorer bagtil.

gensalgsværdi

Kun meget få Seltos er nået frem til brugtbilsmarkedet, og de har en høj gensalgsværdi. Dette forventes at fortsætte i et stykke tid, da bilen stadig er meget populær på markedet for nye biler.

  Kia Niro EV Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Selv om luksusbiler kræver mest vedligeholdelse, ligger mange budgetbiler relativt højt. Kia, et begyndermærke, har vedligeholdelsesomkostninger, der er 1,3 gange højere end gennemsnittet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Kia Seltos en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Seltos er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Seltos?

Kia Seltos er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Kia Seltos, og har den en turbo?

Kia Seltos har 146 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor meget frihøjde har Kia Seltos?

7,3 tommer ( 18,54 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Seltos har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Kia Seltos mange problemer?

Vi har fundet et advokatfirma, der rådgiver kunder om den potentielle fare for, at Kia Seltos 2021 bliver en citron på grund af motor- og elektriske problemer. Disse klager er de hyppigste problemer, som ejerne rapporterer til National Highway Traffic Safety Administration.

Hvorfor du ikke bør købe Kia Seltos?

Her er ulemperne ved at købe en 2021 Kia Seltos. Seltos’ ydeevne er dårlig, selv om den har en turbomotor. SUV’ens ydeevne er ikke så stærk, som mange gerne vil have.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z