BMW M3 Pålidelighed

M3 er en sportsmodel i 3-serien, som omfatter 4-dørs kompakte sedans og stationcars. M3 har været i motorsport i årevis. For nylig annoncerede BMW sin 6. generation, som er kendt som G80 M3. De nye M3-modeller har også et AWD-system ud over det almindelige baghjulstræk.

Oversigt

M3 drives af BMW S58-motoren, som er en 3,0 L twin-turbo 6-cylindret straight-motor med 6 cylindre. Denne motor kan yde hele 473 hestekræfter, og den fås også med manuel gearkasse, men kun med et RWD-system. AWD-systemet tilføjer ekstra vejgreb til bilerne.

Pålidelighed

BMW har fremstillet sportsvogne og har deltaget i motorløb i mange år. De laver helt sikkert ikke de mest pålidelige biler, der findes på markedet, men de arbejder på motorens holdbarhed. De ældre modeller af M3 har klaret sig godt med hensyn til pålidelighed.
Den nyere G80-model er dog først lanceret sidste år, og det er svært at bedømme bilen på bare ét år. ved at se på de tidligere modeller kan M3 med optimal pleje og vedligeholdelse vise sig at være ret pålidelig og holde i årevis. Den har en score lige under gennemsnittet på 55 i pålidelighed, hvilket er godt nok for en bil som denne.

Sikkerhed

Sikkerhed er et stort højdepunkt i tyske biler som BMW’erne. De ældre M3-modeller har haft en meget anstændig sikkerhedskarakter. 2021 er heller ikke ringere end de tidligere generationer, og BMW har gjort det rigtig godt i sikkerhedsafdelingen. M3 var med i Top Safety Pick af IIHS.

  BMW 5-serie Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Den regelmæssige vedligeholdelse og olieskift koster ikke meget med en garanti, men med garantien udløbet koster det meget. Den forebyggende vedligeholdelse sker for at få bilen til at holde længere, og M3 har helt sikkert brug for meget af det på grund af sin ekstremt kraftige motor. Med planlagte besøg og nogle uplanlagte besøg vil M3’en koste dig omkring 1.000 USD årligt.

FAQ

Er BMW M3 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW M3 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW M3?

BMW M3 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvor mange hestekræfter har en BMW M3, og har den en turbo?

BMW M3 har 473 hestekræfter og et drejningsmoment på 406 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

BMW M3 har 18 X 9,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 19 X 10,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken M3 er den mest pålidelige?

I øjeblikket er S65-motoren min foretrukne M3-motor. Disse motorer har kun to mulige problemer: fejl på stanglejer eller fejl på gashåndtag.

Er BMW M3 en god daglig kørsel?

Denne nye M3 er baseret på 2019 3-serie sedanen. Den følger M3-temaet om, at den er en praktisk dagligdags chauffør, men har masser af fart til at understøtte brug på banen.

  BMW 8-serie Gran Coupe Pålidelighed

Hvilket år er den mest pålidelige M3?

Det kan være svært at afgøre, hvilket årstal der er det bedste for en BMW M3, og det hele kommer an på personlige præferencer. Generationen E46 anses generelt for at være den bedste, med en model fra 2006, der har manuel gearkasse, konkurrencepakke og intet soltag.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z