Mercedes AMG GLE43 Coupé / GLE63 S Coupé Klasse Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. GLE-klassen omfatter mellemstore luksus-SUV’er, som svarer til E-klassen. AMG GLE63 S-modellen er en 5-dørs coupé-SUV med den hurtigste motor i serien.

Oversigt

GLE-klassen har været i produktion siden 1997, og serien er i øjeblikket i sin 4. generation. AMG GLE63 har en 4,0 L V8 Biturbo + EQ Boost-motor med 4,0 L, der yder maksimalt 603 hestekræfter, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 3,8 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, inden de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. Bilerne i GLE-klassen har været ret solide, og GLE63 har en fantastisk pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. AMG GLE63 er ikke blevet crash-testet, men de andre biler i serien har klaret sig godt i deres pålidelighed.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. AMG GLE63 mister omkring 60 % af sin oprindelige værdi.

  Jaguar XKR / XKR-S Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. AMG GLE63 har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLE43 Coupé / GLE63 S Coupé en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe er en firehjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe har 577 hestekræfter og et drejningsmoment på 561 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe har 22 X 10 tommer aluminiumsfælge foran og 22 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z