Mercedes-AMG CLA Pålidelighed

Mercedes er en ret pålidelig bilproducent, og AMG-modellerne er deres præstationsorienterede modeller. CLA-klassen er ofte højere rangeret end A-klassen, da den har flere funktioner end A-klassen. AMG CLA er en højtydende model af CLA-klassen.

Oversigt

AMG-modellerne produceres med endnu kraftigere motorer og nogle ekstra funktioner. AMG CLA har en 2,0 L I4-turbomotor med 2,0 L, som er hurtig nok til at yde 382 hestekræfter. Bilen har en anslået o til 60 mph acceleration på kun 4,0 sekunder. Ud over det har den mange nyttige funktioner.

Pålidelighed

En bils pålidelighed er en ret vigtig faktor, før man køber et køretøj, fordi den beskriver bilens vedligeholdelsesomkostninger, sikkerhedsfunktioner og afskrivningsgrad. Mercedes har eksisteret i mange år, og de producerer nogle solide biler, men de er dyre at vedligeholde ligesom alle andre luksuriøse tyske bilmærker. AMG CLA er en ret pålidelig bil med en pålidelighedsklassificering på 73 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har også indflydelse på en bils pålidelighed, og tyske biler har et godt ry for deres sikkerhedsfunktioner. Mercedes udfører aktivt crash-tests på deres biler, og de har vist sig at være en af de sikreste biler. AMG CLA er blevet crashtestet af IIHS, og den har fået gode resultater. Sikkerhedsfunktionerne omfatter bl.a. bremseassistent, ABS, 8 airbags osv.

Afskrivningssats

At købe en tysk bil er altid en god investering for fremtiden, fordi de ikke mister deres værdi før eller siden. Mercedes-biler afskriver normalt omkring 45 % efter 5 år. AMG CLA afskriver i gennemsnit omkring 49 % efter 5 år, hvilket er fantastisk.

  Lincoln MKS Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostninger er en af de største bekymringer blandt bilejerne. Mercedes-biler er altid ret solide, og de koster gennemsnitligt sammenlignet med andre tyske biler. AMG CLA koster omkring 500 USD årligt for al vedligeholdelse og andre reparationer, afhængigt af typen af reparationer.

FAQ

Er Mercedes-AMG CLA-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG CLA-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG CLA-klassen?

Mercedes-AMG CLA-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG CLA-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-AMG CLA-klassen har 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG CLA-klasse?

11,6 kubikfod ( 0,328 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG CLA-klasse har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes CLA 250 pålidelig?

Mercedes-Benz CLA250 pålidelighedsvurdering er 3,5 ud af 5,0. Det placerer den på en 7. plads blandt 17 luksus kompaktbiler i luksusklassen. Den har en gennemsnitlig ejerpris med 736 USD i årlige reparationer.

Er Mercedes CLA værd at købe?

Den nye CLA-klasse har en af de laveste priser i Mercedes-Benz’ sortiment, men har stadig Mercedes-Benz’ udseende og følelse. Den indvendige kvalitet er fremragende for en luksussedan på begynderniveau. De indvendige materialer er meget elegante. Styretøjet føles førsteklasses. Den er helt sikkert værd at købe.

  BMW 4-serie Pålidelighed

Hvad er bedre CLA 250 eller c300?

Motor: CLA 250 og C 300 har en 2.0L turbo-inline-4-motor. CLA 250 yder 208 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lbft. C 300 genererer 241 hestekræfter og 273 lbft mere drejningsmoment. CLA 250 får fire kilometer mere på motorvejen end C 300.

Er CLA en rigtig Mercedes?

Ja, det er en rigtig Mercedes. Mercedes-Benz har siden 2013 produceret Mercedes-Benz CLA-serien af kompakte executive cars. Den første generation var en firedørs sedan, der var bygget på platformen fra W176 A-klasse, W246 B-klasse kompaktbiler. Den blev annonceret som en firedørs coupé.

Er CLA 250 en AMG?

Ja, Mercedes-Benz CLA er en kompakt, forhjulstrukket model, der konkurrerer med BMW 3-serie og Audi A4. Den blev introduceret i 2015 som en del af et forsøg på at revitalisere mærkets sortiment. Den kan prale af en bemærkelsesværdig 375 hestekræfter takket være AMG(r), 2.0L turbomotor med turbolader.

Har CLA adaptiv fartpilot?

DISTRONIC kan holde en hastighed og vil automatisk accelerere eller bremse efter behov. DISTRONIC adaptiv fartpilot kan opretholde en bestemt afstand til det forankørende køretøj eller den hastighed, du vælger.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z