Mercedes AMG E63 S Wagon Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. AMG E63 S Wagon er en højtydende stationcar-model af E-klassen, og den er designet til at transportere flere passagerer og last med samme høje hastighed som AMG E63 S.

Oversigt

E-Klasse-bilerne er 4-dørs direktionsbiler, og AMG E63 S-vognen har den samme twin-turbo V8-motor, som er ekstremt hurtig at køre og yder storslåede 603 hestekræfter. Bilen leveres som standard med AWD-system, som er utrolig smidig at køre selv på regn- eller snevejr. Bilens store bagagerum giver en fordel for familier, der kan transportere endnu mere last.

Pålidelighed

Køberne foretrækker køretøjer, der ikke er rigtig dyre at holde vedlige. Mercedes-køretøjer er relativt dyre at vedligeholde, men arten af dele og køretøjer er utrolig, hvilket gør disse køretøjer mindre udsat for større reparationer. AMG E63 S-vognen er en ret holdbar bil, og den har en pålidelighedsscore på 75 ud af 100 hos J.D Power og en 8 ud af 10 hos Top Gear.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner er også afgørende for en bils pålidelighed. Mercedes-biler er berømte for deres sikkerhedsfunktioner og solide biler. E-klassebilerne er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med gode resultater. AMG E63 S-vognen har mange andre sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, nødbremser, Mercedes Pre-safe-funktion osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også en vigtig del af bestemmelsen af en bils pålidelighed. Mercedes-biler ældes normalt ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De gennemsnitlige Mercedes-biler afskriver ca. 45 % efter 5 år, og AMG E63 S-vognen afskriver ca. 50 % efter 5 år.

  Hvilke Mercedes har en V12 motor?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den største del af pålideligheden. De biler, der kræver flere penge til vedligeholdelse, er ikke så berømte blandt folk. Mercedes-biler koster normalt en betydelig vedligeholdelse. AMG E63 S Wagon koster omkring 1.000 USD årligt for al vedligeholdelse og utidig reparation.

FAQ

Er Mercedes-AMG E63 S Wagon en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG E63 S Wagon er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

Mercedes-AMG E63 S Wagon er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG E63 S Wagon, og har den en turbo?

Mercedes-AMG E63 S Wagon har 603 hestekræfter og et drejningsmoment på 627 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

78,9 kubikfod ( 2,234 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S Wagon har 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er E 63 S en god bil?

Ja, AMG E63S er en meget pålidelig bil. Den har fået en J.D Power-klassificering af pålideligheden på 7,9 ud af 10. Det betyder, at bilen havde færre problemer end de fleste andre sammenlignelige mellemstore luksussedaner. Sæderne er meget komfortable med justerbar og dynamisk polstring. De kan også bruges til at kramme rundt om hjørner. Det er en fremragende opgradering til E63.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z