Mercedes AMG E63 S Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. AMG E63 S er en højtydende model af E-klassen, og den har en endnu hurtigere motor og en ekstremt god tilstedeværelse på vejen.

Oversigt

E-Klasse bilerne er 4-dørs executive biler og AMG E63 S har en twin-turbo V8-motor, som er ekstremt hurtig at køre og yder betagende 603 hestekræfter. Bilen leveres som standard med et AWD-system, som er ekstremt smidigt at køre selv på snedækkede veje.

Pålidelighed

Folk foretrækker biler, som ikke er så dyre at vedligeholde. Mercedes-biler er forholdsvis dyre at vedligeholde, men kvaliteten af dele og biler er fantastisk, hvilket gør disse biler mindre hyppige til større reparationer. AMG E63 S er en ret holdbar bil, og den har en pålidelighedsscore på 75 ud af 100 hos J.D Power og en 8 ud af 10 hos Top Gear.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner er også afgørende for en bils pålidelighed. Mercedes-biler er berømte for deres sikkerhedsfunktioner og solide biler. E-klassebilerne er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med gode resultater. AMG E63 S har mange andre sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, nødbremser, Mercedes Pre-safe-funktion osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også en vigtig del af bestemmelsen af en bils pålidelighed. Mercedes-biler ældes normalt ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De gennemsnitlige Mercedes-biler afskrives omkring 45 % efter 5 år, og AMG E63 S afskrives omkring 50 % efter 5 år.

  Mercedes W212 - Alt, hvad du behøver at vide

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den største del af pålideligheden. De biler, der kræver flere penge til vedligeholdelse, er ikke så berømte blandt folk. Mercedes-biler koster normalt en betydelig vedligeholdelse. AMG E63 S koster omkring 1.000 USD om året for al vedligeholdelse og utidig reparation.

FAQ

Er Mercedes-AMG E63 S en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG E63 S er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG E63 S?

Mercedes-AMG E63 S er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG E63 S, og har den en turbo?

Mercedes-AMG E63 S har 603 hestekræfter og et drejningsmoment på 627 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG E63 S?

13,1 kubikfod ( 0,371 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S har 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er E63 AMG komfortabel?

Ja, E63 AMG er meget komfortabel. Den har et læderinteriør, der føles blødt og luksuriøst. Sæderne støtter godt og giver komfort under lange køreture. E63 S er en fantastisk cruiser, selv med sine lavprofildæk. E63 S er en hurtig vogn, der fungerer upåklageligt i Comfort-tilstand. Denne indstilling er så god for Mercedes affjedring, at den nemt kan modstå bump og ujævnheder. Det skaber en sky-lignende køreoplevelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z