Mercedes AMG CLS 63 S Pålidelighed

Mercedes er en ret pålidelig bilproducent, og AMG-modellerne er deres præstationsorienterede modeller. CLS-klassen er en 4-dørs sedan i S-klassen fra Mercedes, og AMG-modellen er deres højtydende model. AMG CLS 63 S er også en 4-dørs luksus-sedan.

Oversigt

AMG-modellerne produceres med endnu hurtigere motorer og nogle ekstra funktioner. AMG CLS 63 S har en 5,5 L V8 twin-turbo-motor med 5,5 L, som yder kolossale 577 hestekræfter. Bilen har en exceptionel acceleration fra 0 til 60 mph på kun 3,2 sekunder. Bilen har også et standard AWD-system.

Pålidelighed

En bils pålidelighed er en ret vigtig faktor, før man køber et køretøj, fordi den beskriver bilens vedligeholdelsesomkostninger, sikkerhedsfunktioner og afskrivningsgrad. Mercedes har eksisteret i mange år, og de producerer nogle solide biler, men de er dyre at vedligeholde ligesom alle andre luksuriøse tyske bilmærker. AMG CLS63 S er en fantastisk bil og har en bedømmelse på 9 ud af 10.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har også indflydelse på en bils pålidelighed, og tyske biler har et godt ry for deres sikkerhedsfunktioner. Mercedes udfører aktivt kollisionstest på deres biler, og de har vist sig at være en af de sikreste biler. AMG CLS63 S er ikke blevet crashtestet, men den har sikkerhedsfunktioner som ABS, stabilitetskontrol, airbags osv.

Afskrivningssats

At købe en tysk bil er altid en god investering for fremtiden, fordi de ikke mister deres værdi før eller siden. Mercedes-biler har normalt en værdiforringelse på ca. 45 % efter 5 år. AMG CLS 63 S har en gennemsnitlig afskrivning på ca. 55 % efter 5 år, hvilket ikke er så slemt.

  Almindelige problemer med Mercedes A-Klasse?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostninger er en af de største bekymringer blandt bilejere. Mercedes-biler er altid ret solide, og de koster gennemsnitligt sammenlignet med andre tyske biler. AMG CLS63 S koster omkring 1.433 USD om året for al vedligeholdelse og andre reparationer afhængigt af typen af reparationer.

FAQ

Er Mercedes-AMG CLS63 S en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG CLS63 S er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG CLS63 S?

Mercedes-AMG CLS63 S er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG CLS63 S, og har den en turbo?

Mercedes-AMG CLS63 S har 550 hestekræfter og et drejningsmoment på 531 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG CLS63 S?

15,3 kubikfod ( 0,433 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG CLS63 S har 19 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken motor er der i en CLS 63?

AMG’s 5,5-liters V8-biturbomotor med 5,5 liter er stadig den mest effektive serieproducerede V8-motor, der findes. Den har en betydeligt større slagvolumen end sine direkte konkurrenter. CLS 63AMG med 410 kW (557 hk), baghjulstræk, forbruger 9,9 liter pr. 100 km i henhold til NEDC (231 g CO2).

Andre ord at nævne om CLS 63:

Det er en god dagligdags chauffør, syv-trins automatgear, Distronic Plus, syv-trins automatgear, antiblokering af bremser.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z