Mercedes AMG A35 Pålidelighed

Mercedes er en af de største og mest pålidelige bilproducenter i verden. Mercedes’ pålidelighed er uovertruffen, og A35 er heller ikke en undtagelse. A35 er en hatchback-variant af A-serien med 5 døre og et godt karrosseridesign.

Oversigt

A35 er en af de hatchbacks, som Mercedes laver, men den bliver ikke solgt i USA. Bilen har en 2,0 L, der genererer maksimalt 302 hestekræfter. Bilen kan køre meget hurtigt fra 0 til 60 mph på kun 4,7 sekunder. Den har et fantastisk interiør og mange andre funktioner.

Pålidelighed

Pålidelighed er en af de mest betydningsfulde faktorer, før man køber en bil, fordi folk ikke ønsker at investere deres penge i en bil, som efterfølgende vil dræne alle deres penge. Mercedes anses for at være en af de mest pålidelige biler. A35 er en pålidelig bil ligesom enhver anden Mercedes med sin pålidelighedsklassificering på 8,5 ud af 10.

Sikkerhed

Sikkerhedsindstillingerne er altid ret brede i tyske biler, og de bliver også jævnligt crash-testet af mange organisationer. A35 er blevet crash-testet med mange vellykkede resultater. Bilen har sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, automatiske nødbremser, airbags, vognbaneadvarsel osv.

Afskrivningssats

At købe en tysk bil er altid en god investering for fremtiden, fordi de ikke mister deres værdi før eller siden. Mercedes-biler har normalt en værdiforringelse på ca. 45 % efter 5 år. A35’eren afskriver i gennemsnit ca. 22 % efter 3 år, hvilket er fantastisk.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostninger er en af de største bekymringer blandt bilejere. Mercedes-biler er altid ret solide, og de koster gennemsnitligt sammenlignet med andre tyske biler. AMG A35 koster omkring 1.000 USD årligt for al vedligeholdelse og andre reparationer afhængigt af typen af reparationer.

  Chevrolet Impala Pålidelighed

FAQ

Er Mercedes-AMG A35 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG A35 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG A35?

Mercedes-AMG A35 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG A35, og har den en turbo?

Mercedes-AMG A35 har 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG A35?

14,8 kubikfod ( 0,419 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG A35 har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er A35 AMG en rigtig AMG?

Ja, A35 AMG er en officiel model fra Mercedes-AMG. Den kunne have gjort det bedre, da den bærer et AMG-mærke. AMG A35 erstatter den 188 hk stærke turbo I-4 motor i A-Klassens basismotor med en AMG-forbedret version af motoren, der yder 302 hestekræfter og 295 Lb-ft. Denne variant fås også i AMG-versionerne GLA og CLA35.

Er A35 Twin Turbo?

Ja, Mercedes-AMG 35 er en bil med dobbelt turbo. Den bruger to turboer i stedet for én. Denne firecylindrede, 2,0-liters benzinmotor er en modifikation af den enhed, der findes i A-Klassen. Den anvender dog en twin scroll-turbolader for at give øjeblikkelig gasrespons.

Er Mercedes A35 nogen god?

En hot hatch ville ikke være noget, hvis det kun drejede sig om hastighed på lige linje. Men A35 excellerer i at snitte gennem snoede veje. Selv om den er mere praktisk, forudsigelig og pålidelig end legende og sjov, er A35 ekstremt nem at køre.

  Bedste Mercedes autocamper

Har A35 adaptiv fartpilot?

Nej, adaptiv fartpilot er ikke tilgængelig i A35. A35 sedan er en smule dyrere end A35 coupé og koster lidt over 80.000 kr. Standardudstyrsspecifikationen for A35 sedan er ikke perfekt. Den mangler funktioner som adaptiv fartpilot, head up display og et mærkevarebaseret lydsystem.

Hvad er forskellen mellem A35 og A45?

A45 S yder flere hestekræfter (416 hk i stedet for 302 hk) end A35. A45 S har også større bremser og bredere dæk, hvilket betyder, at den nemt kan overgå A35 på banen.

Hvad er Mercedes AMG ride control?

AMG RIDE CONTROL giver AMG-kørere mulighed for at vælge mellem tre niveauer af adaptiv sportsophæng. RIDE CONTROL justerer dæmpning og stivhed af affjedringen, mens DYNAMIC SELECT styrer gearskift, gasrespons og udstødningsstrøm.

Hvilken motor sidder i A35 AMG?

Der er en 2,0-liters firecylindret A35 AMG. A35’s turboladede 2,0-liters firecylinder med turbolader yder 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 pundfødder. Standardudstyret omfatter firehjulstræk og en syvtrins dobbeltkoblingsautomatik med launch control, der giver maksimal acceleration selv fra stående standsning.

Har A35 sædevarme?

Ja, A35 har opvarmede forsæder. A35 har en mere rummelig kabine end standard A-Klassen, med opvarmede og elektrisk justerbare sportssæder og en AMG-specifik ratsøjle.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z