Bedste Mercedes autocamper

Bedste Mercedes autocamper

En autocamper eller et fritidskøretøj er en trailer eller et motorkøretøj, der indeholder et beboelsesrum, som kan rumme flere personer. Selv om de bedste autocampere baseret på en Mercedes-platform ikke er fra Mercedes-fabrikken, tilbyder Mercedes mindre pop-up autocampere som Weekender og Marco Polo, der er gode rejseledsagere.
Når det drejer sig om større autocampere, er nogle eftermonterede Sprinter-modeller som Mercedes Interstate Lounge Airstream RV eller Mercedes Atlas Airstream RV de bedst sælgende modeller. Disse to Airstream-muligheder tilbyder gode pakker, men den Mercedes Benz og Hymer Sprinter RV, der er udviklet i fællesskab af Mercedes Benz og Hymer, er måske det bedste valg af dem alle.

Mercedes Marco Polo og Weekender

Marco Polo, eller den spontane eventyrer, er en pop-up autocamper baseret på Mercedes’ mindre Vito-platform. Marco Polo starter på omkring 73.000 dollars for en V 220 d Sport på begynderniveau. De højere trim-versioner tilbydes med en AMG-pakke og kraftigere motorer, og de går helt op til 80.000 dollars i grundpris.
Marco Polo er mest rettet mod en yngre, mere eventyrlystne kunder og tilbyder ikke samme mængde plads som de større Mercedes autocampere på eftermarkedet. Den udgør dog en fristende pakke til op til fem personer.
Marco Polo er en topmoderne Mercedes, og det betyder, at den kommer med mange fantastiske teknologiske funktioner.
Den omfatter Mercedes Me netværksappen, som gør det muligt for føreren at holde kontakten med køretøjet til enhver tid, uanset hvor det befinder sig. Føreren kan til enhver tid overvåge køretøjet geografisk, låse bilen op eller låse den op på afstand, indstille klimaet og tjekke bilens oplysninger til enhver tid.
En ting at bemærke er, at Marco Polo udelukkende er forbeholdt det europæiske marked. I USA sælger Mercedes en meget lignende pakke, men i USA hedder bilen Weekender.

  Er en brugt Mercedes S-klasse et godt køb?

Eftermarked Mercedes Airstream autocampere

Airstream er et amerikansk firma, der har været i gang med at fremstille autocampere og campingvogne (campingvogne) siden 1930’erne. Airstreams anses for at være en af, hvis ikke den bedste autocamperproducent, der findes.
For at give et lille eksempel på sammenhængen: Efter den vellykkede afslutning af Apollo 11-missionen i rummet brugte NASA en modificeret Airstream-trailer som karantænefacilitet for besætningsmedlemmerne. Desuden anvendes et Mercedes Sprinter-chassis, der er modificeret af Airstream og Boeing, som rumfærge for astronauterne på opsendelsesrampen.
Højdepunktet blandt de Mercedes-modificerede fritidskøretøjer fra Airstream er den førnævnte Mercedes Interstate Lounge Airstream RV og Mercedes Atlas Airstream RV, der begge er baseret på Mercedes Sprinter.
Mercedes Interstate Lounge Airstream autocamperen er bredt anerkendt som en af de bedste Mercedes-baserede autocampere, der nogensinde er fremstillet. Hvis du er på udkig efter en luksuriøs autocamper af høj kvalitet, der er baseret på Mercedes-kvalitet, skal du ikke lede længere end til Lounge Airstream.
Denne autocamper er udstyret med alle de bekvemmeligheder, du nogensinde ville ønske. Den omfatter endda kabinetter lavet af dyre italienske finér og en masse tekniske funktioner såsom smart-tv og fantastisk ambient belysning. Hver eneste overflade er dækket af læder af højeste kvalitet, der perfekt omfatter, hvordan en Mercedes autocamper skal se ud og føles.
Atlas Airstream RV er ret lig Lounge-modellen. Airstream er ikke så luksuriøs som Lounge-modellen er, men den tilbyder mange fantastiske funktioner, såsom solpaneler på taget, der er i stand til at drive alle køretøjets funktioner, selv når forsyningskrogene ikke er i brug.

HYMER og Mercedes

HYMER er et tysk firma, der blev grundlagt i 1920’erne, og som fokuserer på at tilbyde de bedste autocampere på en Mercedes-platform. HYMER er en af de største autocamperproducenter i Europa og har været støttet af Mercedes lige siden HYMER lancerede den første autocamper baseret på en Mercedes varevogn tilbage i 1980’erne.
Det bedste tilbud fra Mercedes/HYMER er Hymer B-klasse MasterLine T. Denne autocamper er indstillet på at opnå de højeste standarder inden for Premium autocamper-segmentet. Denne model starter på omkring 105.000 dollars. Selv om det er meget, vil du med denne autocamper ikke blive skuffet med denne autocamper.
Det indvendige af MasterLine T er simpelthen kæbefaldende. Hele autocamperen er færdig med fine træbeklædninger og et perfekt proportioneret forhold mellem kabinetter og rum, hvilket sikrer, at MasterLine T føles mere som en luksusyacht end som en Mercedes Sprinter.

  Hvad betyder 4Matic på en Mercedes?

Ting at overveje, før du køber en autocamper

Skal jeg købe en autocamper eller en campingvogn?

Den største indlysende fordel ved at vælge en autocamper er bekvemmeligheden. En autocamper er et motorkøretøj, mens en campingvogn skal trækkes. Desuden er en autocamper meget nemmere at sætte op og bruge, og den tid, der er forbundet med at gøre det behageligt for dig selv, er meget kortere i en autocamper. De fleste autocampere tilbyder også flere bekvemmeligheder.
På den anden side er det meget mere skræmmende at køre i en autocamper end i en trailer, da mange autocampere er enorme i dimensioner. Men den største ulempe ved at eje en autocamper er de rene omkostninger, der er forbundet med en autocamper. En anstændig autocamper koster i dag lige så meget som en brugt Mercedes SUV og en anstændig trailer tilsammen.

Skal jeg købe eller leje en autocamper?

At leje en autocamper i modsætning til at købe den giver meget mere mening, hvis du kun har planer om at bruge autocamperen til lejlighedsvise ture og lignende. Du bør undersøge så meget som muligt, før du beslutter dig for at købe en autocamper, fordi mange af funktionerne måske ikke bliver brugt så meget, som du tror, de vil.
Det er en god idé at leje en autocamper, før du træffer seriøse købsbeslutninger. Det er meget vanskeligere at vælge en autocamper end at vælge en bil. Autocamperne er ret forskellige, med forskellige indretninger, forskellige prispunkter og forskellige størrelser, og alt dette kan være et problem, når det er tid til at sælge din autocamper videre.

  Mercedes vs Lexus Vedligeholdelsesomkostninger

Er der alternativer til autocampere og campingvogne?

Der er naturligvis nogle alternativer til autocamperen og campingvognen, hvoraf det vigtigste er autocamperbilen. Camperbiler er normalt modificerede pickup-biler, der giver en autocamperlignende oplevelse i en mindre pakke. Boligen er placeret på lastbilens lad, og der er normalt køkken, badeværelse og en seng.

Hvordan fungerer forsikringen på autocampere?
Du har brug for en separat forsikring til en autocamper, fordi ikke alle funktioner i en autocamper normalt er dækket af en almindelig bilforsikring. Der findes særlige forsikringspolicer lavet til autocampere, der dækker ting som campingpladsansvar, fuldtidsansvar, nødsituationer, begrænsede garantier, totalskade og meget mere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z