Chevrolet Impala Pålidelighed

Chevy har været populær på grund af sine overkommelige priser og gode kvalitet og har været på markedet i mange år. Impala var en af de ældste biler fra Chevrolet, men den blev udgået i 2020. Impala er en fuld størrelse sedan med næsten luksusfunktioner i bilen og komfortabel siddeplads. Den er pålidelig nok til at købe selv efter dens ophør.

Oversigt

Impala blev lanceret i 1957, og den var i sin 10. generation, inden den blev indstillet. Bilen kom med tre motortyper på 2,4 L, 2,5 L og den hurtigste 3,6 L, der producerede 306 hestekræfter. bilen har et 6-trins automatgear. Den har gode tilslutningsmuligheder og sikkerhedsfunktioner. Bilen mangler dog den luksuriøse følelse i interiøret og kørsel.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte et stærkt område for Chevrolet på grund af dens lave vedligeholdelsesomkostninger og højere gensalgsværdi end konkurrenterne. Impala er også et pålideligt og overkommeligt valg, og den har en god forudsagt pålidelighedsklassificering på 82 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Når vi taler om bilens sikkerhedsklassificering, har Impala en 5-stjernet rating i sine sikkerhedsforanstaltninger og -funktioner. Kollisionssikkerheden er i top for bilen, og den har et stærkt karrosseriborg. Funktionerne er også gode, og den har airbags, automatiske bremser, elektronisk stabilitet, kørelys i dagtimerne og meget mere.

Afskrivningsgrad

Chevy’s gensalgsværdi er normalt meget god sammenlignet med andre luksusmærker. Bilerne holder længere og kræver færre vedligeholdelsesomkostninger til gengæld for ringere kvalitet end de luksusbiler. Impala afskriver omkring 50 % i løbet af de første 5 år, hvilket er bedre end mange andre biler.

  Chevrolet Avalanche Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Impala er blevet udgået, men den kan stadig købes på markedet som brugt. Bilens vedligeholdelsesomkostninger afhænger af bilens stand, men normalt har Impala en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsespris på 568 $, og der er mindre risiko for større reparationer.

FAQ

Er Chevrolet Impala en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chevrolet Impala er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chevrolet Impala?

Chevrolet Impala er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Chevrolet Impala, og har den en turbo?

Chevrolet Impala har 305 hestekræfter og et drejningsmoment på 264 lb-ft. Motoren er en Gas/Ethanol V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Chevrolet Impala?

18,8 kubikfod ( 0,532 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Impala har 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Chevy Impalas længe?

Den gennemsnitlige Chevrolet Impala holder i gennemsnit i 150.000 miles, hvis den er godt vedligeholdt. Ejerne rapporterer, at Impala kan holde op til 200.000 miles. Det er muligt at skulle udskifte vigtige komponenter som vandpumpe, transmission og timingkæde efter 150.000 miles.

Har Chevy Impalaer mange problemer?

Impalas problemer er ikke kun nostalgiske, men også en kilde til stolthed. CarComplaints rapporterer, at Impala har det højeste antal rapporterede problemer blandt Chevy’s hele sortiment. Nogle modeller, især de modeller, der er bygget i 2000’erne, kan have brug for dyre reparationer i fremtiden.

  Chevrolet Camaro Z/28 pålidelighed

Hvilken årgang Chevy Impala bør jeg undgå?

2005 Chevy Impala er det værste modelår. Selv om den havde færre problemer generelt, havde disse biler flere dyre problemer. Især transmissionen i denne bil var dårlig.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z