Chevrolet City Express Pålidelighed

Ligesom Chevy Express er City Express en berømt varevogn på grund af sin pålidelighed og rummelighed. City Express-modellen er også fremstillet af Nissan eller Mitsubishi. Den blev dog afbrudt af Chevrolet, fordi de allerede laver Express varevognen.

Oversigt

Vanen er i stand til at transportere en masse passagerer eller andre opgaver. Den kan også bugseres eller bruges som vejbod. Den er drevet af 2,0 L, som yder 131 hestekræfter. Den er meget mere en kompakt og billig løsning end den større Express van.

Pålidelighed

Pålideligheden er ofte meget god hos Chevrolet, og derfor holder disse varevogne i mange år. City Express er en af de bedste varevogne, når det gælder pålidelighed. Den har 4,0 ud af 5,0 stjerner, og den ligger på 1. pladsen ud af 21 varebiler til erhvervskørsel. Varebilen fås stadig under Chevrolet- eller Nissan-mærket.

gensalgsværdi

Varevogne afskriver normalt meget mere end biler. City Express, ligesom den anden Express varevogn, afskriver hurtigt. Allerede efter et år som ejer af denne varevogn er den afskrevet med ca. 34 % og efter 5 år med ca. 56 %. Men da Chevrolet ophører med at sælge varevognen, ville det være godt for de mennesker, der forsøger at købe den nu.

Sikkerhed

Sikkerhed er en vigtig faktor for bilers pålidelighed, men kommercielle varevogne lider normalt her på grund af deres former. Vanen har dog nogle nyttige sikkerhedsfunktioner som stabilitetskontrol eller antiblokering af bremser og meget mere. Den blev ikke crashtestet, men Nissan versionen blev testet af EuroNCAP, og den fik en 3-stjernet bedømmelse.

  Buick Regal Sportback Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er ikke et stort problem for Chevrolet-ejere, fordi de koster langt mindre end mange andre. City Express er nu udgået, så du vil sandsynligvis købe en brugt. Afhængigt af tilstanden ville varevognen koste langt mindre i garantien, men den ville koste næsten 1.000 USD om året for al vedligeholdelse og andre reparationer.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Chevrolet City Express?

Chevrolet City Express er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Forhjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Chevrolet City Express, og har den en turbo?

Chevrolet City Express har 131 hestekræfter og et drejningsmoment på 139 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet City Express har 15 x 5,5 tommer stålfælge foran og 15 x 5,5 tommer stålfælge bagpå.

Hvor længe holder en Chevrolet City Express?

I gennemsnit holder en Chevy Express varevogn 250.000 miles. Chevy Express varevognen vil holde mere end 16 år, hvis den i gennemsnit kører 15.000 miles om året. Dette afhænger af, hvordan køretøjet er blevet behandlet, og om forhandleren anbefaler vedligeholdelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z