Land Rover Range Rover Sport Pålidelighed

Jaguar Land Rover’s (JLR), en multinational bilvirksomhed, der siden 2008 har været ejet af Tata Motors, er hovedaktionær af mærket Land Rover. Mærket producerer overvejende firehjulstrækkere, der kan køre i terræn. Land Rover Range Rover Sport, som generelt kaldes Range Rover Sport eller blot Range Rover Sport, er en mellemstor luksus-SUV, der produceres under Land Rover-mærket af den britiske producent Land Rover og senere Jaguar Land Rover.

Oversigt

Land Rover tilbyder to dieselmotorer og to benzinmotorer til Range Rover Sport. Motorstørrelserne er 2993 cc og 3993 cc for dieselmotorer og 1997 cc og 5000 cc for benzinmotorer. Fra stilstand kan SUV’en sprinte til 60 mph på kun 4,3 sekunder. Den kan nå en topfart på 176 mph.

Pålidelighed

Range Rover Sport-ejere gav 2020-modellen en dårlig anmeldelse. Blandt ni luksus-SUV’er, der blev undersøgt af Reliability Survey, sluttede denne SUV lavest. Blandt de 31 testede producenter opnåede Land Rover som helhed karakterer under gennemsnittet og sluttede på 31. pladsen.

Sikkerhed

Range Rover har desuden fået en femstjernet Euro NCAP-sikkerhedsvurdering med fem stjerner, herunder en af de bedste vurderinger for fodgængersikkerhed, der nogensinde er givet for et stort terrængående køretøj. I sine test roste Euro NCAP bilens beskyttelse af både voksne og børn.

Genbrugsværdi

Land Rover Range Rover Sport SVR taber mest i værdi med 19.500 USD om året, efterfulgt af Autobiography til 12.500 USD. En Land Rover Range Rover Sport taber 53 % i værdi efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 42.159 USD.

  Land Rover LR4 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Generelt vil sportsversionen koste lidt mere at vedligeholde. Man kan forvente at skulle betale omkring 5.000 dollars om året for vedligeholdelse og tæt på 4.500 dollars for reparationer. Den klassiske version koster en smule mindre at vedligeholde og ligger på omkring 4.500 $ om året, med reparationer tættere på 3.000 $.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Land Rover Range Rover Sport?

Land Rover Range Rover Sport er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Land Rover Range Rover Sport, og har den en turbo?

Land Rover Range Rover Sport har 254 hestekræfter og et drejningsmoment på 443 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Diesel V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Diesel Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Land Rover Range Rover Sport?

73,7 kubikfod ( 2,087 m3 )

Hvor stor frihøjde har Land Rover Range Rover Sport?

8,4 tommer ( 21,34 cm )

Hvilken type hjul har den?

Land Rover Range Rover Sport har 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er de mest almindelige problemer med Range Rover Sport?

  • Defekt forreste armophæng.
  • Svigt i luftophænget.
  • Problemer med tab af kraft.
  • Fejl i parkeringsbremsen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z