Land Rover Range Rover Evoque Pålidelighed

Jaguar Land Rover (JLR), der siden 2008 har været et datterselskab af indiske Tata Motors, ejer det britiske mærke Land Rover, som hovedsagelig producerer firehjulstrækkere, der kan køre i terræn. Range Rover Evoque HST er en kompakt SUV med høj ydeevne. Ud over den kraftfulde P300-motor er det også nøje udvalgte detaljer som det sorte kontrastfarvede panoramaskydetag*, Black Exterior Pack og de røde bremsekalibre, der får bilen til at skille sig ud på vejen.

Oversigt

Range Rover Evoque har en karakteristisk coupélignende form og LED-forlygter og er en værdig efterfølger til den bil, der vandt så mange priser. Et hovedrystende udseende suppleres af praktiske funktioner som opvarmede, elektriske sidespejle og Pivi med 10″ touchscreen. Evoque drives af en turboladet 2,0-liters firecylindret motor med turbolader, der yder 246 hestekræfter. Standardudstyr omfatter firehjulstræk og en ni-trins automatgearkasse.

Pålidelighed

Land Rovers Range Rover Evoque har en forventet pålidelighedsscore på 68 ud af 100 i 2021. Som beskrevet af J.D. Power anses en forudsagt pålidelighedsscore mellem 91 og 100 for fremragende, 81 til 90 for rimelig, 70 til 80 for gennemsnitlig, og 0-69 for rimelig.

Sikkerhed

I begyndelsen af 2019 testede Euro NCAP Evoque og tildelte den fem stjerner. Blandt de faktorer, der bidrog til den samlede score, var en vurdering på 94 % for beskyttelse af voksne passagerer samt en imponerende vurdering på 87 % for beskyttelse af børn.

  Land Rover LR2 Pålidelighed

gensalgsværdi

Efter 5 år har en Land Rover Range Rover Evoque en nedskrivning på 54 % og en gensalgsværdi på 26.987 USD. Ifølge Cap HPI vil Range Rover Evoque opnå klassens førende restværdi i løbet af de første tre år/36.000 miles. Den vil i gennemsnit bevare 63 % af sin værdi i hele serien.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til årlig bilvedligeholdelse for Land Rover Range Rover Evoque er 1.102 USD. Land Rover Range Rover Evoque koster 1.102 USD om året sammenlignet med 651 USD pr. bil i gennemsnit. Range Rover Evoque vedligeholdelse er betydeligt billigere.

FAQ

Er Land Rover Range Rover Evoque en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Land Rover Range Rover Evoque er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Land Rover Range Rover Evoque?

Land Rover Range Rover Evoque er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Land Rover Range Rover Evoque, og har den en turbo?

Land Rover Range Rover Evoque har 246 hestekræfter og et drejningsmoment på 269 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Land Rover Range Rover Evoque?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Land Rover Range Rover Evoque har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Range Rover Evoque mange problemer?

De fleste problemer er ikke relateret til motorens elektriske dele. Det gælder bl.a. air-con- og satellit-nav-enhederne. Dernæst kommer gearkassen, som er tæt fulgt af motoren og affjedringen. Evoques med problemer med automatgearkassen er ret almindelige. Evoque har et problem med justeringen af bagklappen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z