Land Rover LR2 Pålidelighed

Land Rover LR2 er navnet på den anden generation af den berømte Land Rover Freelander. Anden generation, der startede i 2007, blev afviklet i 2015, da Land Rover Discovery erstattede den klassiske Freelander. Den er bredt kendt og har fået et godt omdømme verden over.

Oversigt

Land Rover LR2 er en klassisk firehjulstrukket SUV med en god kraftig motor. LR2 har en 2,0-liters turboladet I-4 motor, der yder 250 hk. Land Rover LR2 har en topfart på 124 mph, og den formår at accelerere fra 0 til 60 mph på kun 8,2 sekunder. SUV’en har et intelligent firehjulstræk, der giver en komfortabel og jævn kørsel i alle former for terræn.

Pålidelighed

Den samlede pålidelighedsvurdering af Land Rover LR2 er god sammenlignet med luksus-SUV’er fra samme mærke. Ifølge Repairpal har Land Rover LR2 en pålidelighedsvurdering på 3,0 ud af 5,0, hvilket hjælper den til at placere sig på en 8. plads ud af 11 for kompakte luksus-SUV’er.

Sikkerhed

Sikkerhedsvurderingen er en anden vigtig faktor til at bestemme de gode ejeromkostninger for et køretøj. I tilfældet med Land Rover LR2 er SUV’en gennemsnitlig i forhold til den samlede vurdering af sikkerhedstests med kun en marginal score i forhold til sikkerhedsforanstaltninger.

Afskrivningssats

Land Rover-køretøjer er kendt for deres stilfulde udseende på gaderne og deres pålidelighed uden for de slagne veje. Land Rover LR2 fra 2015 har en forventet afskrivningsprocent på omkring 23 % efter 5 år. Denne afskrivningsprocent er ganske forståelig sammenlignet med andre luksus-SUV’er fra Land Rover.

  Audi RS6 Avant Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for ethvert køretøj er vigtige faktorer for at bestemme den samlede pålidelighed. Med hensyn til Land Rover LR2 anslås de gennemsnitlige årlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger at være omkring 1.570 USD efter 1 års brug.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Land Rover LR2?

Land Rover LR2 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Land Rover LR2, og har den en turbo?

Land Rover LR2 har 240 hestekræfter og et drejningsmoment på 250 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Land Rover LR2?

61,8 kubikfod ( 1,75 m3 )

Hvor stor frihøjde har Land Rover LR2?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Land Rover LR2 har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor er Land Rover’er så upålidelige?

Problemer med luftaffjedring, elektroniske parkeringsbremser og krumtapaksler er alle almindelige problemer med pålideligheden af Land Rover Discovery 3 & 4. Hvert mærke er ikke perfekt, men hvert mærke har sine styrker, og nogle har flere pålidelighedsproblemer end andre. Land Rover-ejere er for det meste indædte fans.

Hvorfor blev LR2 udgået?

Den første generation af Freelander blev ikke bragt til USA. Det blev den mere raffinerede andengenerations LR2-model dog. Freelander blev trukket tilbage i 2014 på grund af økonomiske problemer og lavt salg. Den blev erstattet af Discovery Sport.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z