Land Rover LR3 Pålidelighed

Land Rover LR3 blev introduceret tilbage i 2005 med gode forventninger om at blive en top-SUV fra producenterne. Land Rover LR3 tilbød et layout med firehjulstræk, som var velegnet til både vej- og terrængående komfort og vejgreb.

Oversigt

Land Rover LR3 er en klassisk firehjulstrukket SUV med et elegant og stilfuldt interiør og eksteriør design. LR3 har en 4,0-liters V6-motor, som yder 216 hk. Den kraftfulde SUV kører fantastisk godt både på og uden for vejene. Med 6-trins automatgear har Land Rover LR3 en topfart på 121 mph, og den formår at accelerere fra 0 til 60 mph på ca. 8,5 sekunder.

Pålidelighed

Den samlede pålidelighedsvurdering af Land Rover LR3 er under forventningerne og hype. SUV’en brillerede på både almindelige og terrængående baner og blev vurderet til også at klare sig godt i pålidelighedsvurderingen. RepairPal giver den dog kun en pålidelighedsvurdering på 2,5 ud af 5,0, da køretøjet stod over for flere tilbageslag med hensyn til motor og generelle problemer.

Sikkerhed

Sikkerhedsvurderingen er en anden vigtig faktor til at bestemme de gode ejeromkostninger for et køretøj. I tilfældet med Land Rover LR3 er SUV’en ret pålidelig med hensyn til den samlede evaluering af sikkerhedstests med gode scorer i både kollisions- og sikkerhedstests.

Afskrivningssats

Land Rover-køretøjer er kendt for deres stilfulde udseende på gaderne og pålidelighed uden for de slagne veje. Land Rover LR3 har en forventet afskrivningsgrad på ca. 63 % efter 5 år. Derfor er det helt klart, at når du køber en ny eller brugt Land Rover, skal du forvente at tabe mange penge.

  Land Rover Range Rover Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Når man skal bestemme et køretøjs samlede pålidelighed, skal man tage hensyn til vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne. Med hensyn til Land Rover LR2 anslås de gennemsnitlige årlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger at være på omkring 929 $. Satserne kan dog variere med varierende steder og områder.

FAQ

Er Land Rover LR3 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Land Rover LR3 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Land Rover LR3?

Land Rover LR3 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Land Rover LR3, og har den en turbo?

Land Rover LR3 har 300 hestekræfter og et drejningsmoment på 315 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 4,4L/ Brændstofsystemet er: SMPI.

Hvor stort er bagagerummet i Land Rover LR3?

76,8 kubikfod ( 2,175 m3 )

Hvor stor frihøjde har Land Rover LR3?

7,3 tommer ( 18,54 cm )

Hvilken type hjul har den?

Land Rover LR3 har 19 x 8 tommer alufælge forhjul og 19 x 8 tommer alufælge baghjul.

Hvor mange kilometer holder en LR3?

En Land Rover LR3 kan nemt holde op til 200.000 miles, afhængigt af hvor hårdt du kører din bil. Hvis du passer godt på den, kan den holde op til 3-400.000 miles.

Har Land Rover LR3 som standard aircondition?

Ja, Land Rover LR3 leveres som standard med klimaanlæg.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z