Land Rover Range Rover Velar Pålidelighed

LR er hovedsageligt et firehjulstræk, det terrængående mærke af britiske biler fremstillet af den multinationale bilproducent Jaguar Land Rover (JLR), som blev en del af Tata Motors i 2008. Range Rover Velar har et smukt afbalanceret design med optimerede proportioner. Dens stolte Range Rover-linje er umiddelbart genkendelig og viser en formel, kraftfuld front med en flydende, kontinuerlig talje og en stram, elegant tilspidset bagdel.

Oversigt

Land Rovers 2022 Range Rover Velar er en kompakt SUV, der kombinerer luksus som en luksusbil med stilen som en kompakt SUV. Velar har som standard et infotainmentsystem med bredskærm, og interiøret er designet til at matche eksteriørets avantgardistiske styling. Der er en 247 hk turboladet 2,0-liters firecylindret motor med turbolader, som er veloplagt, men som kæmper for at flytte Velars betydelige vægt. Efter 40.000 miles af langtidstest fandt vi ud af, at den firecylindrede Velar nåede 60 mph på 7,4 sekunder.

Pålidelighed

2022 Land Rover Range Rover Velar er en fantastisk off-roader med en fremragende kabine, men køreegenskaberne er ikke helt så luksuriøse, som man kunne forvente. Der er ikke tilstrækkelige data om sikkerhed og pålidelighed til, at Velar kan få en samlet score eller en klasseplacering.

Sikkerhed

Ifølge ANCAP er Land Rover Range Rover 2016 en af de mere pålidelige biler på markedet. Med gode resultater i alle testene undtagen i kollisionstesten for frontal forskydning opnåede Range Rover 2016 den højest mulige score på fem stjerner. Men der er ikke tilstrækkelige data om sikkerheden i Velar.

  Land Rover Range Rover Evoque Pålidelighed

gensalgsværdi

Videresalgsværdien af ethvert køretøj afhænger af både tidspunktet og køretøjets stand. En Land Rover Range Rover Velar vil blive afskrevet 57 % efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 33.756 USD. Range Rover’er, nye eller brugte, koster mange penge.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af en Land Rover Range Rover Velar i løbet af de første 10 år af ejerskabet vil være ca. 16.755 USD. En luksus-SUV med dette prisskilt ville være 1.295 $ dyrere end branchegennemsnittet.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Land Rover Range Rover Velar?

Land Rover Range Rover Velar er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Land Rover Range Rover Velar, og har den en turbo?

Land Rover Range Rover Velar har 395 hestekræfter og et drejningsmoment på 405 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Land Rover Range Rover Velar?

70,7 kubikfod ( 2.002 m3 )

Hvor stor frihøjde har Land Rover Range Rover Velar?

9,9 tommer ( 25,15 cm )

Hvilken type hjul har den?

Land Rover Range Rover Velar har 21 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Range Rover Velar mange problemer?

Undersøgelse af pålidelighed – Velar placerede sig på syvendepladsen ud af 11 luksus-SUV’er. Mens 36 % af Velar’erne oplevede en fejl, var de mest almindelige problemer med de elektriske dele uden for motoren eller med karrosseriet. Andre områder, der var problematiske, var klimaanlægget, bremserne og infotainmentsystemerne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z