Lincoln MKS Pålidelighed

Lincoln MKS er en luksus-sedan i fuld størrelse, som blev produceret i 2008. MKS var den 2. Lincoln, der tog MK-navnet til sig. MKS var også den sedan, der blev solgt af en amerikansk bilproducent (Ford Motor Company) i længste produktion indtil 2016. Denne 4-dørs sedan fortsatte sin produktion indtil 2016. Den 4-dørs SUV fås i både forhjuls- og firehjulstræk.

Oversigt

Den full-size luksus sedan, MKS imponerede kunden med en god kraftig motor og ekstra størrelse sammenlignet med andre køretøjer i “MK”-sektoren. I den nyeste model af Lincoln MKS driver en 3,6-liters EcoBoost V6-motor med 3,6 liter V6-motor denne slanke og stilfulde luksussedan med 365 hestekræfter. MKS’en kan gå fra nul til 60 mph på 5,8 sekunder og

Pålidelighed

Flere faktorer har direkte indflydelse på pålidelighedsklassificeringen af et køretøj. Køretøjerne fra Lincoln er et godt valg at eje, hvis der er tale om en brugt bil, de kan være helt pålidelige. Lincoln MKS’ pålidelighedsvurdering er 3,0 ud af 5,0. hvilket er ret godt. Selv med denne bedømmelse er Lincoln MKS placeret på en 3. plads ud af 19 luksus full-size SUV’er.

Sikkerhed

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration fik 2016 MKS en samlet vurdering på fem stjerner, hvilket er ret imponerende. Luksussedanen er fuld af komfort og sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør den til en af de mest ønskværdige luksusbiler at eje. MKS får også en god bedømmelse i den samlede vurdering af sikkerhedstests fra IIHS.

  Chevrolet Colorado Pålidelighed

Afskrivningsgrad

Lincoln har et dårligt ry med hensyn til at holde sin værdi, den har den femte dårligste gensalgsværdi på listen over alle bilproducenter med køretøjer, der mister mere end tres procent af deres oprindelige værdi inden for blot 5 år. Lincoln MKS ligner også de andre køretøjer og har en høj afskrivningsgrad på 34,5 % inden for blot 1 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er med til at bestemme de samlede ejeromkostninger for et køretøj. Disse omkostninger er normalt høje i tilfælde af luksusbiler. Ifølge Consumer Reports viser undersøgelser imidlertid, at en Lincoln-bil koster langt mindre at eje end nogen af dens luksusrivaler. De gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparation og vedligeholdelse af en Lincoln MKC er 886 USD.

FAQ

Er Lincoln MKS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln MKS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln MKS?

Lincoln MKS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln MKS, og har den en turbo?

Lincoln MKS har 305 hestekræfter og et drejningsmoment på 280 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,7 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Lincoln MKS?

19,2 kubikfod ( 0,544 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKS har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

  Er BMW-hybrider pålidelige?

Hvor længe holder en Lincoln MKS?

Hvor godt du passer på din Lincoln MKS 2009, er afgørende for dens forventede levetid. Den kan holde mellem 200.000 og 400.000 miles, hvis den bliver vedligeholdt korrekt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z