Lincoln MKT Pålidelighed

Køretøjer fra Lincoln er normalt gode med hensyn til pålidelighed og sikkerhedsklassificering, hvilket gør dem til et af de bedste valg at træffe, når man køber en bil i en hvilken som helst klasse. “MK”-sektoren af Lincoln omfattede forskellige typer af luksusbiler. Lincoln MKT er en mellemstor 3-rækket luksus crossover SUV, som blev fremstillet af Lincoln under “MK”-nomenklaturen” fra 2010 til 2019.

Oversigt

Den 5-dørs SUV fås i et layout med firehjulstræk. Den blev udgået i 2019, og Lincoln Aviator erstattede den. Lincoln MKT drives af en kraftig 3,5-liters Ecoboost/Twinturbo GTDI V6-motor med 3,5 liter. V6-motoren yder 365 hk, hvilket hjælper MKT til at accelerere fra 0 til 60 på 7 sekunder. MKT er en anstændig SUV-mulighed at eje, og den blev afviklet på grund af en strategisk plan om at forny køretøjerne fra Ford.

Pålidelighed

Lincoln er et uforudsigeligt mærke, hvor nogle af dets luksusbiler ligger i toppen af bedømmelsen i deres klasser, mens andre bare er gennemsnitligt rangeret. Ifølge RepairPal er Lincoln MKT’s pålidelighedsvurdering 2,5 ud af 5,0, hvilket placerer MKT på 7. pladsen ud af 19 luksus-SUV’er i fuld størrelse. MKT er stadig et godt køretøj at eje, da den ikke havde nogen større fejl.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er af afgørende betydning for både pålidelighed og kundetilfredshed. Ifølge IIHS har Lincoln MKT en god samlet vurdering af kollisions- og sikkerhedstests. Den klarede sig godt i både frontal- og sidekollisionstest og sikrede sig godt i begge.

  Lincoln MKX Pålidelighed

Afskrivningsgrad

Lincoln-biler holder ikke deres værdi godt, og MKT er værst i dette scenarie. Den gennemsnitlige afskrivningsrate for Lincoln MKT er ret høj sammenlignet med selv søskendebilerne fra “MK”-serien. Den har en afskrivningsværdi på 66,1 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Lincoln MKT er endda også dyr at vedligeholde. De samlede anslåede vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Lincoln MKT er på omkring 996 dollars om året, hvilket er mere end den gennemsnitlige luksus-SUV.

FAQ

Er Lincoln MKT en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln MKT er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln MKT?

Lincoln MKT er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln MKT, og har den en turbo?

Lincoln MKT har 365 hestekræfter og et drejningsmoment på 350 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Lincoln MKT?

5,9 tommer ( 14,99 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKT har 20 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Lincoln MKT?

I gennemsnit holder en Lincoln MKZ mellem 180.000 – 200.000 miles. Den holder i ca. 16 år, hvis du passer ordentligt på din bil.

Hvorfor stoppede Lincoln med at fremstille MKT’en?

Ford ophører med Ford Flex og Lincoln MKT som led i sin større strategiske plan om at revidere eller udskifte 75 procent (eller mere) af sine køretøjer inden 2020. Dette er bemærkelsesværdigt lokalt, da crossover-køretøjer overlevede Fords Louisville Assembly Plant.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z