Lincoln Corsair Pålidelighed

Luksusbiler fra Lincoln er normalt gode med hensyn til pålidelighed. Lincoln Corsair er en kompakt luksus crossover SUV fremstillet af Lincoln, luksusmærket fra Ford Motor Company. Den startede produktionen i 2020 og erstattede Lincoln MKC.

Oversigt

Lincoln Corsair bliver nogle gange forvekslet med Ford Corsair på grund af ligheden i navnet. Der er dog en masse forskelle. Den 5-dørs SUV fås i både forhjuls- og firehjulstrukne udgaver. En 2,0-liters EcoBoost Turbo I4-motor driver Corsair og yder 250 hestekræfter. Motoren er koblet til en 8-trins automatgearkasse, som hjælper Corsair med at accelerere fra 0 til 60 på 6,2 sekunder.

Pålidelighed

Luksusbiler skal have en fuld bedømmelse i alle afdelinger. Det er dog ikke tilfældet med alle luksusbiler fra forskellige mærker. Heldigvis er Corsair en af de luksusbiler, som er hver en brugt krone værd. Ifølge J.D. Power har Lincoln Corsai fra 2021 en forudsigelig score på 87 ud af 100.

Sikkerhed

Lincoln Corsai’s ydeevne er fremragende på alle parametre til bestemmelse af pålidelighed. Ifølge NHTSA har Corsair fået en samlet sikkerhedsvurdering på fem stjerner i kollisions- og sikkerhedstests.

Afskrivningsgrad

Afskrivningsgraden for næsten alle køretøjer fra Lincoln-mærket ligger i samme procentdel, de holder normalt ikke deres værdi så godt med tiden. Lincoln Corsair er ingen undtagelse, den har en anslået afskrivningsprocent på 51 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Luksusbilerne kræver normalt lidt ekstra at vedligeholde, da de er dyre. Lincoln Corsairrr vil koste omkring 11.121 dollars i vedligeholdelses- og reparationsomkostninger i løbet af de første 10 år.

  BMW 6-serie Pålidelighed

FAQ

Er Lincoln Corsair en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln Corsair er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln Corsair?

Lincoln Corsair er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln Corsair, og har den en turbo?

Lincoln Corsair har 266 hestekræfter og et drejningsmoment på NA lb-ft. Motoren er en Gas/elektrisk I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Lincoln Corsair?

7,8 tommer ( 19,81 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Corsair har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z