Jeep Liberty Pålidelighed

Jeep kommer fra det taktiske udtryk GP, som står for General Purpose vehicles. Mærket er prestigefyldt for sin evne til konstant at skabe fantastiske 4×4’er, SUV’er og gå 4×4-stævnebiler. Jeep Liberty, eller Jeep Cherokee uden for Nordamerika, er en mindre SUV, der blev leveret af Jeep i modelårene 2002-2012 til amerikanske forbrugere. Det var den mindste af de 4-trins Jeep SUV’er indtil den køretøjsbaserede 4-trins Compass og Patriot dukkede op for 2007. Ligesom XJ Cherokee omfattede Liberty unibody-udvikling.

Oversigt

Jeep liberty er indrettet med 3,7L “Power-Tech” V6-motor med en 3,7L “Power-Tech” V6-motor, der producerer 210 kræfter parret med en 4-trins automatgearkasse. Jeep liberty udnyttede dog en 2,4L I4-motor, der leverede omkring 150 styrke med en 4-trins automatgearkasse.

Pålidelighed

Jeep Liberty har fået normale karakterer på alle væsentlige pålidelighedsvurderinger. Jeep Liberty har fået normale karakterer på alle væsentlige pålidelighedsvurderinger. RepairPal vurderer den til 3,5 ud af 5, hvilket placerer den på fjortendepladsen ud af 26 mellemstore SUV’er.

Sikkerhed

Sikkerhed er det vigtigste valg, når man køber et køretøj. Antiblokeringsplade bremser, lydkontrol, dynamiske hovedrestriktioner foran, elektronisk roll moderation og sideskyggeairbags er stort set standard på Jeep Liberty 2010. National Highway Traffic Safety Administration har givet Liberty en ideel femstjernet bedømmelse i både forreste og sidekantede kollisionssikkerhed.

gensalgsværdi

En 2012 Jeep Liberty har en langtidsafskrivningssats på 14%. I 5 år, er dens værdi er afhængig af at falde ca. $ 1.277 fra sin nuværende pris på omkring $ 9.121 ned til $ 7.844.

  Kia K900 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Den normale absolutte årlige udgift til vedligeholdelse og reparation på en Jeep Liberty er $674, sammenlignet med en normal på $573 for SUV’er af gennemsnitlig størrelse og $652 for alle køretøjsmodeller.

FAQ

Er Jeep Liberty en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jeep Liberty er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jeep Liberty?

Jeep Liberty er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Jeep Liberty, og har den en turbo?

Jeep Liberty har 210 hestekræfter og et drejningsmoment på 235 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,7L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Jeep Liberty?

7,8 tommer ( 19,81 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jeep Liberty har 18 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er det bedste år for Jeep Liberty?

Modelåret 2009 er vores foretrukne år for Jeep Liberty. Det var anden generation af Liberty, og den har topkarakterer i forhold til sikkerhed, opdateret teknologi og vigtigst af alt, den er nem at bruge.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z