Jeep Wrangler Pålidelighed

Jeep har været et berømt og utroligt 4×4 køretøj i mere end 70 år. Jeep Wrangler er en udvikling af mindre og rimelige størrelse firehjulstrækkende SUV’er med groft terræn, der er fremstillet af Jeep fra omkring 1986, og som nu er i sin fjerde æra. Wrangler JL, den seneste alder, blev afsløret i slutningen af 2017 og er skabt på Jeeps Toledo Complex.

Oversigt

Den standard 285 hk, 3,6-liters V-6 fra den forrige alder Wrangler avancerer i motoren i den nye JL og kan kombineres med en seks-trins manuel gearkasse eller et smidigt otte-trins program. Fejl i det samlede integrerede effektmodul (TIPM) var det hyppigst rapporterede problem i Jeep Wrangler. Ejerne begyndte at rapportere om uregelmæssige og pludselige krafttab. En Wrangler Sport med to indgange med V-6’eren og den manuelle seks-trins gearkasse løb fra nul til 60 mph på 6,1 sekunder.

Pålidelighed

Jeep Wrangler er ikke mere pålidelig end andre. Ifølge Consumer Reports fik indeværende års Wrangler to ud af fem forventede urokkelige kvalitetsvurderinger. Specialiserede problemer kan medføre utrolig dyr vedligeholdelse og dage uden dit køretøj, mens det investerer energi i teknikerens carport.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er et vigtigt aspekt i forhold til pålidelighed. NHTSA udsatte Wrangler for en standard test med frontal effekt, hvor køretøjet kører lige ind i en niveaudeler. I den test fik Wrangler fire ud af fem stjerner for både føreren og den rejsende på forsædet. Dette er en anstændig bedømmelse. Mange SUV’er får dog i dag fem stjerner for en frontpåvirkning.

  Jeep Patriot Pålidelighed

gensalgsværdi

Det er her, at Jeep Wrangler funkler. Ud over det faktum, at den er venlig på din pengepung, har den desuden en utrolig gensalgsværdi. Faktisk kan Wrangler selv efter kun tre års brug holde næsten 70 % af sin MSRP, selv efter kun tre års brug. Det tal falder til blot under 60 % efter lang tids ejerskab.

Vedligeholdelse og reparation

En Jeep Wrangler er ikke dyr at vedligeholde. Jeep Wrangler koster 651 USD hvert år at vedligeholde. Det er blot 10 $ højere end de 631 $, som det er normalt for offentligheden at holde alle bilmodeller vedlige, som det fremgår af en nylig rapport fra repairpal.com.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Jeep Wrangler?

Jeep Wrangler er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Jeep Wrangler, og har den en turbo?

Jeep Wrangler har 270 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Jeep Wrangler?

9,7 tommer ( 24,64 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jeep Wrangler har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z