Jeep Compass Pålidelighed

Jeep stammer fra den militære betegnelse GP, som står for General Purpose Vehicles. Mærket er kendt for sin evne til konstant at producere fremragende 4×4’er, SUV’er og offroad-køretøjer. Jeep Compass er en 5-sæders SUV, der er tilgængelig i et værdisæt på Rs. 17,79 – 29,34 Lakh*. Den er tilgængelig i 14 varianter, 2 motorvalg, der er BS6-acceptable, og 2 transmissionsvalg: Manuel og automatisk. Andre vigtige oplysninger om Compass omfatter en totalvægt på og et bagagerum på liter.

Oversigt

Compass anvender en 2,4 L World I4-gasmotor på 172 hk (128 kW) med en 2,4 L World I4-gasmotor. World-motoren på 2,0 L er tilgængelig på 4X2 Sport-modellen med 158 hk (118 kW). En 2,0 l-R4 TDi TDi 103 kW (138 hk; 140 PS) Volkswagen-planlagt dieselmotor var tilgængelig for de europæiske og australske erhvervssektorer, som i 2011 blev erstattet af 2,2 L Mercedes-Benz OM651.

Pålidelighed

2021 Compass har en forventet ufravigelig kvalitetsscore på 81 ud af 100. En J.D. Power forventet uformindsket kvalitetsscore på 91-100 betragtes som den bedste, 81-90 er fantastisk, 70-80 er gennemsnitlig, og 0-69 er rimelig og betragtes som suboptimal.

Sikkerhed

SUV’en har modtaget imponerende sikkerhedsvurderinger mange år i træk. IIHS vurderede Jeep compass 2020 til “God” for sidekollision, kollision bagfra, tagstyrke, beskyttelse af frontpassagerer ved små overlapninger og beskyttelse af førere ved små overlapninger.

gensalgsværdi

Videresalgsværdien har de fælles afhængige faktorer som tid og køretøjets tilstand. En Jeep Compass vil blive nedskrevet 48 % efter 5 år og har en 5-årig gensalgsværdi på 12.930 USD.

Vedligeholdelse og reparation

De anslåede vedligeholdelsesomkostninger for Jeep Compass i 5 år er Rs 51.401. Det første service efter 15000 km og det andet service efter 30000 km er gratis. De gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparationer og vedligeholdelse på en Jeep Compass er 526 USD, sammenlignet med et gennemsnit på 521 USD for kompakte SUV’er og 652 USD for alle bilmodeller.

  Cadillac XT6 Pålidelighed

FAQ

Er Jeep Compass en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jeep Compass er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Compass?

Jeep Compass er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Compass, og har den en turbo?

Jeep Compass har 180 hestekræfter og et drejningsmoment på 175 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,4 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Compass?

8,2 tommer ( 20,83 cm )

Hvilken type hjul har den?

Compass har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor skal du ikke købe en Jeep Compass?

Der er et par grunde til ikke at købe en 2019 Jeep Compass. 2019 Jeep Compass er langsommere end resten med hensyn til den overordnede ydeevne. Crossoverens 180-hestes motor er en fornøjelse at køre, men automatgearet er langsomt og påvirker den samlede ydelse.

Hvilket år er dårligt for Jeep Compass?

CarComplaints.com har fastslået, at Jeep Compass 2007 er det dårligste år for kompakte SUV’er. Det er ikke overraskende, når man tænker på, at det er den første version af Compass. Jeeps første forsøg med Compass var ikke perfekt, som så meget andet i livet.

Er Compass værd at købe i 2022?

Jeep Compass 2022 har bedre vejpræstation, mere teknologi og et finere interiør, der tilbyder samme smukke køreegenskaber som Compass’en. Den helt nye Jeep Compass er endelig her.

Er en brugt Jeep Compass et godt køb?

Vi mener, at Compass SUV’en er en yderst kompetent bil. Dens startpris på Rs 16 lakh gør den til et godt brugt alternativ. GODT TIL: Komfortabel kørsel, fremragende offroad-præstationer. LÆG UD EFTER: Slidt kobling, dieselbrændstofpumpe. Jeep lancerede endelig Compass i Indien i 2017.

  Hyundai Elantra Sport Pålidelighed

Er Compass god til lange køreture?

Jeep Compass har ikke en overlegen kørsel, selv om den har et moderne affjedringssystem og bruger materialer af høj kvalitet. Det hele afhænger af, hvem der kører Jeep Compass, og hvor godt han forstår kørsel og håndtering.

Har Jeep Compass problemer med transmissionen?

Disse problemer er ofte let synlige. 2021 Jeep Compass-transmissionsproblemer kan omfatte forsinkede skift, slibning, spring, accelerationsproblemer, rystelser ved alle hastigheder, fløjtende lyde og en brændende lugt fra undersiden.

Er Jeep Compass en ægte 4×4?

Der findes to 4×4-muligheder til Jeep(r) Compass. De kan klare alle vejrforhold. Jeep Active Drive 4×4 System giver dig alt, hvad du har brug for til daglig kørsel. Compass Trailhawk(r), der som standard leveres med Jeep Active Drive Low 4×4-systemet, er den mest alsidige kompakte SUV.

Skal du købe ny Jeep Compass?

Selv om den indledende pris kan virke høj, er Compass (facelift) med sine førsteklasses funktioner, overlegne kvalitet og firehjulstrækningsmuligheder det hele værd. Jeep Compass (facelift), er et godt køb.

Hvorfor er der en slange på min Jeep Compass?

Slangedragens logo er en silhuet, der forestiller Loch Ness-uhyret. Mange finder denne reference en smule forvirrende. Det kan være et tegn på Compass’ evne til at holde sig flydende og stabilt, uanset hvilket terræn den gennemkører. Som om vi kun kan se hovedet af dette uhyre, når det sniger sig gennem dybt vand.

Er Jeep Compass god i sne?

Jeep Compass er sikker og i stand til at håndtere sneforhold, når den er udstyret med Jeep’s firehjulstrækssystem. Standard forhjulstræk er standard på Compass-modellen. Du skal opgradere, hvis du er bekymret for sikkerheden i snevejr.

Er det værd at købe Jeep Compass 2020?

Compass 2020 er på trods af sin rang en fantastisk brugt SUV. Den excellerer i offroad, ligesom med de fleste Jeeps. SUV’en er komfortabel og pålidelig på vejene. Compass har også to rækker af rummelige sæder og et brugervenligt infotainmentsystem.

  Jeep Cherokee Pålidelighed

Hvorfor skal jeg købe Jeep Compass?

Uconnect-konnektivitetspakken er tilgængelig for Compass, hvilket gør den til en opkoblet bil med mange flere funktioner end nogensinde før. Trådløs Apple Carplay, Android Auto og trådløs opladning er alle inkluderet. Kabinen er også blevet opdateret for at se bedre ud.

Hvorfor larmer min Jeep Compass så meget?

En forkert sensor eller en defekt sensor kan sende de forkerte data til motoren, hvilket kan føre til for meget brændstof eller for lidt brændstof. Dette kan føre til en højere motor. Dårlige eller beskidte tændrør: Et køretøj, der ikke er ordentligt vedligeholdt, kan have fejltænding, hvilket får den til at køre højere.

Er Jeep Compass den bedste SUV?

Der findes mange gode SUV’er, men Jeep Compass er meget velegnet til at køre på vejen. Interiøret er mere luksuriøst end mange andre biler til denne pris. Jeeps 4×4-fornemmelse gør den mere kraftfuld end nogen anden bil.

Hvilke biler ligner Jeep Compass?

  • Ford Escape.
  • Mazda CX-5.
  • Mitsubishi Eclipse Cross.
  • Nissan Rogue.
  • Honda CR-V.
  • GMC Terrain.
  • Subaru Crosstrek.
  • Toyota RAV4.

Har alle Jeeps skjulte dyr?

Siden 1990’erne har alle Jeep-køretøjer haft et “påskeæg”. Dette er ikke de påskeæg, som dine børn jager efter i påsken. Det er en uventet bonusfunktion, der blev tilføjet til produktet. Det er som at se den sidste scene i en Marvel-film.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z