Lincoln Aviator Pålidelighed

Fords Lincoln-afdeling producerer luksusbiler. Fords Lincoln Aviator er en tre-rækker, mellemstor luksus-SUV. Den er blevet fremstillet siden 2002 og er fortsat i produktion. Lincoln Aviator, som er i sin anden generation, er en af fire SUV’er, som Lincoln tilbyder.

Oversigt

Den 5-dørs SUV fås med både baghjulstræk og firehjulstræk. En 3,0-liters twin-turbo V6-motor med dobbelt turbo med 400 hestekræfter driver Aviator. Motoren er blandt de kraftigste standardmotorer i den mellemstore luksus-SUV-klasse på tværs af alle mærker. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder og har en topfart på 145 km/t.

Pålidelighed

Lincoln Aviator virker som en vidunderlig bil med fremragende interiør og funktioner. Ingen bil er dog perfekt, og Aviator har nogle problemer med kilometertal og elektrisk manglende evne i sikkerhedsfunktionerne. På grund af disse samme problemer er Lincoln Aviator en gennemsnitlig rangeret med hensyn til pålidelighedsscore. Ifølge J.D. Power har Lincoln Aviator 2021 en forventet pålidelighedsscore på 70 ud af 100.

Sikkerhed

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration har 2021 Lincoln Aviator fået en 5-stjernet bedømmelse i både kategorierne for frontalkollision og sidekollision. Det betyder, at den er veludstyret til at hjælpe dig med at holde dig sikker i en nødsituation.

Genbrugsværdi

Afskrivningsgraden for ethvert køretøj er af afgørende betydning, da den bestemmer gensalgsværdien og værdien af dit køb over tid. Aviators afskrivningsrate er ikke alt for god, dens anslåede afskrivningsrate efter 5 år er omkring 51 % med en gensalgsværdi på 36.504 $.

  Lincoln Corsair Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

I løbet af de første ti år af ejerskabet af en Lincoln Aviator vil vedligeholdelse og reparationer koste ca. 11.691 $. Det er 3.769,4 dollars mindre end branchegennemsnittet for luksus-SUV’er. Desuden er der 33,36 % chance for, at en større reparation vil være nødvendig for en Aviator i denne periode.

FAQ

Er Lincoln Aviator en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln Aviator er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln Aviator?

Lincoln Aviator er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln Aviator, og har den en turbo?

Lincoln Aviator har 400 hestekræfter og et drejningsmoment på 415 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Lincoln Aviator?

83,4 kubikfod ( 2,362 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Aviator har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z