Lexus SC Pålidelighed

Den japanske bilproducent Toyotas luksusbilsafdeling Lexus er højt anset for sine nyeste designs og modeller. Lexus startede dog ikke disse luksus unikke modeller for nylig, de har en historie med at lave gode hjul. Lexus SC er en grand tourer luksusbil fremstillet af Lexus fra 1991 til 2010.

Oversigt

Den 2-dørs coupé cabriolet er drevet af en 4,3-liters 3UZ-FE V8 motor med en 5-trins automatgear. Den accelererer fra 0 til 60 mph på 6,3 sekunder og har en topfart på 155 mph. Den har et baghjulstræk. Desuden er SC430 en bil med den fremragende byggekvalitet, da der ikke er tvivl om pasformen og finishet hverken indvendigt eller udvendigt, og den skulle vise sig at være en pålidelig bil.

Pålidelig

Der er ingen tvivl om, at Lexus er pålidelig. I de seneste år har AutoExpress og J.D Power konsekvent vurderet dem som de mest troværdige. Ifølge cars.com fik Lexus SC 2005 4,9 ud af 5 stjerner, og 100 % af brugerne anbefalede den.

Sikkerhed

Med et enkelt tryk på en knap forvandler Lexus SC sig fra en hardtop coupé til en cabriolet. Lexus SC har en silkeblød kørsel. Den er udpeget som et 4-stjernet køretøj i sikkerheds- og kollisionstest.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen for luksusbiler er af større betydning sammenlignet med almindelige biler, da de koster dig meget mere i ejer- og vedligeholdelsesudgifter samt. Det anslås, at en Lexus SC 430 fra 2010 vil blive afskrevet med 6 % på fem år. Der forventes at gå ca. 916 USD tabt fra den nuværende pris på ca. 15.275 USD om 5 år til den fremtidige pris på 14.358 USD.

  Lexus UX Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for Lexus SC er ret gennemsnitlige. Reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne påvirkes af køretøjets alder, kilometertal, placering og mekanikerens dygtighed. En årlig vedligeholdelsesomkostning på $462 er forbundet med en Lexus SC430.

FAQ

Er Lexus SC en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus SC er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus SC?

Lexus SC er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sub-Compact

Hvad er hestekræfterne i en Lexus SC, og har den en turbo?

Lexus SC har 288 hestekræfter og et drejningsmoment på 317 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 4,3L/ Brændstofsystemet er: SFI.

Hvor stort er bagagerummet i Lexus SC?

8,8 kubikfod ( 0,249 m3 )

Hvor stor frihøjde har Lexus SC?

5,6 tommer ( 14,22 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus SC har 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Lexus SC 430 pålidelig?

SC430’s kvalitet er uomtvistelig. Både indvendigt og udvendigt er bilens pasform og finish enestående. Det skulle være et pålideligt køretøj. Selv om Lexus-mærket er relativt nyt, er det respekteret for sit kvalitetsomdømme.

Hvilken årgang Lexus SC 430 er den bedste?

Hvis du er på udkig efter en ældre model SC430 med opgraderinger til en rimelig pris, er 2006 dit bedste valg. Der er dog ikke meget forskel på de tidligere biler og de senere modeller.

  Mercedes AMG CLS 63 S Pålidelighed

Hvornår stoppede Lexus med at lave SC 430?

Juli 2010. Al markedsføring for Soarer blev stoppet, og modellen blev omdøbt til Lexus SC 430. Dette bragte Japan på linje med andre dele af verden. Anden generation af Lexus SC blev også produceret i ni år. Den sluttede i juli 2010.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z