Lexus RX Pålidelighed

Lexus er kendt for at lave gode pålidelige luksusbiler. Lexus RX er en af deres ældste SUV-modeller. Den startede produktionen i 1997 og er fortsat. Lexus RX er en mellemstor luksus crossover SUV, og indtil i dag har der været fire generationer af denne SUV.

Oversigt

Den 5-dørs SUV fås både med firehjulstræk og firehjulstræk. Lexus RX drives af en 3,5-liters V6-motor med en maksimal hastighed på 124 miles i timen. Den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 7,7 sekunder. Det er en rigtig god SUV med fremragende kontrolleret køreegenskaber og komfort. Den firehjulstrukne er luksuriøs såvel som komfortabel.

Pålidelighed

Lexus skuffer heller ikke sin hype, når det gælder pålidelighedsvurderingen. Ifølge J.D. Power’s forudsigede pålidelighedsscore har Lexus RX en forudsagt score på 85 ud af 100, hvilket er fantastisk. I mellemtiden har RepairPal vurderet Lexus RX til 4 ud af 5, hvilket er med til at placere den på en 3. plads ud af 14 luksus midsize SUV’er.

Sikkerhed

IIHS har udpeget Lexus RX 2021 til Top Safety Pick for at have klaret seks kollisionstests og for sin standardfunktion til automatisk nødbremsning, der hjælper med at afbøde virkningen af en kollision. IIHS gennemførte tre frontale kollisionstests for Lexus RX 2021 og vurderede den til “God” i hver test.

gensalgsværdi

Lexus er normalt god med hensyn til at bevare sin salgsværdi i lang tid. På trods af at være dyre og højt vurderede køretøjer holder Lexus’erne deres værdi. Ligeledes har Lexus RX en forståelig gensalgsværdi efter 5 år, da Lexus RX 350 ifølge Autopadres hjemmeside har en forventet 5-årig afskrivning på 48 %, hvilket ikke er så slemt.

  Lexus IS Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for ethvert køretøj er af væsentlig betydning, da mange køretøjer kræver ekstra vedligeholdelse og også er dyre at vedligeholde. Ifølge RepairPal har Lexus de sjettelaveste ejeromkostninger blandt alle køretøjer. Den gennemsnitlige Lexus-ejer bruger 551 USD på vedligeholdelse og reparationer hvert år.

FAQ

Er Lexus RX en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?
Lexus RX er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus RX?

Lexus RX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Lexus RX, og har den en turbo?

Lexus RX har 295 hestekræfter og et drejningsmoment på 267 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Lexus RX har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket år er Lexus RX mest pålidelig?

2018 er det bedste år for Lexus RX350. 2018 har fået høje anmeldelser i mange publikationer og stort set ingen klager online over Lexus RX350. 2007 er det værste år, da det var plaget af dårlig benzinforbrug og mange andre almindelige problemer.

Hvor længe kan en Lexus RX holde?

Når Lexus RX er korrekt vedligeholdt og køres ansvarligt, er den en pålidelig og holdbar SUV. Den kan holde mellem 250.000 og 300.000. Din RX vil holde 16-20 år, hvis den køres 15.000 miles om året.

  Volvo vs. Lexus: Pålidelighed

Er Lexus RX 350 pengene værd?

Lexus RX SUV’en er meget god. RX’en tilbyder en jævn kørsel og kontrolleret styring. Den har også en V6-motor, der klarer opgaven godt. Kabinen er elegant og luksuriøs og byder på to rækker komfortable sæder samt en lang række standardfunktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z