Lexus LS Pålidelighed

Lexus kombinerer et højt niveau af håndværk med overdreven styling på tværs af sine mange forskellige modeller. Det fungerer som luksusafdelingen af den kendte japanske bilproducent Toyota, men med en større personlighed og appel. Lexus LS er en luksus-sedan i fuld størrelse (F-segmentet i Europa), der fungerer som flagskibsmodel for Lexus, Toyotas luksusafdeling.

Oversigt

I de første fire generationer var alle LS-modeller udstyret med V8-motorer og overvejende baghjulstræk. I fjerde generation tilbød Lexus varianter med firehjulstræk, hybrid og lang hjulbase. Den leveres som standard med en 3,4-liters V-6-motor med dobbelt turboladning, der yder en silkeblød 416 hestekræfter. Motoren lyder raffineret og kraftfuld ved kraftig gasudøvelse, men er stille, når den kører på cruise. En 10-trins automatgear klarer gearskiftet.

Pålidelighed

CR gav 2020 LS en samlet score på 53 ud af 100. J.D. Power har endnu ikke vurderet LS’en for pålidelighed. LS-ejerne er generelt tilfredse med dens stil og ydeevne. De føler dog ikke, at den er af stor værdi.

Sikkerhed

Da Lexus LS 500h er et lille køretøj, bliver den måske aldrig underkastet uafhængige kollisionstest fra Euro NCAP. Og det gælder også for mange af dens rivaler. Det betyder dog ikke, at LS 500 hans usikker. Ud over den ubestridte kvalitet af dens konstruktion er Lexus’en fyldt med sofistikerede sikkerhedsfunktioner, der er designet til at reducere sandsynligheden for en ulykke.

gensalgsværdi

Ifølge branchen har en Lexus LS 500 en forventet 5-årig værdiforringelse på 50 %. I løbet af 5 år vil dens værdi falde med ca. 40.798 USD fra nyprisen på 81.597 USD til 40.798 USD.

  Lexus LC Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Lexus er ikke lige så billig at vedligeholde som en Toyota, men den er tæt på. RepairPal’s rangordning viste Lexus på en sjetteplads samlet set for sine lave ejeromkostninger. Ejerne bruger ca. 551 USD om året på vedligeholdelse og reparationer, selv om omkostningerne stiger, efterhånden som bilen bliver ældre.

AQ

Er Lexus LS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus LS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus LS?

Lexus LS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Lexus LS, og har den en turbo?

Lexus LS har 416 hestekræfter og et drejningsmoment på 442 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Lexus LS?

16,9 kubikfod ( 0,479 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lexus LS har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Lexus LS?

En Lexus LS 1996 kørte en million kilometer. En typisk Lexus holder højst 250.000 miles. 300,000. Mileage er almindeligt, så længe vedligeholdelse udføres regelmæssigt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z